ΝΔ: “Πόλεμος” για την θέση του υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας

870

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Παναγιώτη Νίκα, ως υποψηφίου της ΝΔ για την περιφέρεια Πελοποννήσου, “πόλεμος” επικρατεί  για την θέση του υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας. Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δοθούν χρίσματα σε υποψηφίους δημάρχους, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε στην Κορινθία,   να δοθεί η στήριξη της Πειραιώς σε υποψηφίους των πρωτευουσών νομών.

Εκτός από την αντιδήμαρχο Μαρία Οικονομάκου και την αντιπεριφερειάρχη Ελένη Αλειφέρη,την οποία βλέπει με καλό μάτι η πλευρά Σαμαρά, που  έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον να διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο της Καλαμάτας, τελευταία ακούγεται έντονα το όνομα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Παύλου Μπουζιάνη.

Τα σενάρια σχετικά με την διαδοχή του Παναγιώτη Νίκα θέλουν για διεκδικητές του δήμου Καλαμάτας τους αντιδημάρχους Θανάση Βασιλόπουλο και Παναγιώτα Ντίντα, ενώ ενδεχόμενη είναι και η υποψηφιότητα του προέδρου της ΔΕΥΑΚ, Νίκου Μπασακίδη..

Αντιλαμβάνεται κανείς, σε πόσο δύσκολη θέση έχει εισέλθει ο Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος καλείται να κρατήσει ισορροπίες τουλάχιστον στον συνδυασμό του. Όπως και να έχει όμως οι “καραμπόλες” είναι αναπόφευκτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.