Να και μια διαγραφή συμβούλου!

538

Τα πράγματα είναι τόσο σύνθετα όσο εμείς θέλουμε να τα κάνουμε! Αφορμή του συμπεράσματος μιας ανακοίνωση δημοτικής παράταξης περι διαγραφής συμβούλου για «αντιδεοντολογική συμπεριφορά» παρακαλώ προς την παράταξη, αυτός είναι ο λόγος που αναφέρεται!

Στην Κορινθία μην την ψάξετε μια τέτοια ανακοίνωση! Ο Δήμαρχος Πνευματικός όταν είχε τα ενδοπαραταξιακά προβλήματα δεν τόλμησε να προχωρήσει σε διαγραφές, όλοι θυμόμαστε τις δημοτικές ομάδες σε live μετάδοση αλλά και την εξώθηση σε παραιτήσεις. Το ίδιο πράττει και ο Δήμαρχος Γκιώνης ο οποίος καλεί και παρακαλεί την Αντιδήμαρχο Παρά των Δημάρχω, Μαρία Πρωτοπαππά να παραιτηθεί αφού επιθυμεί να είναι υποψήφια Δήμαρχος και παρ ότι εκείνη δεν το πράττει ,ο Δήμαρχος…περιμένει!

Η ανακοίνωση διαγραφής έρχεται από την πρωτεύουσα του Μοριά, – γεωγραφικός προορισμός αλλά και όνομα συνδυασμού-, της παράταξης του νυν Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή. Η αντιδεοντολογική συμπεριφορά καταλογίζεται στον πρώην Δήμαρχο Τεγέας, επί έτη Αντιδήμαρχο Τρίπολης και στενό συνεργάτη του Δημάρχου Δημήτρη Βόσνο ο οποίος επίσης ακούγεται πως θωρεί τον Δημαρχιακό θώκο.

Στην Τρίπολη όμως αυτά! Εδώ είναι Κορινθία αγαπητέ!

Χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.