Νανόπουλος:”Να ανασκευάσει ο Κορδώσης τις ψευδείς του δηλώσεις”

628

Στον απόηχο των όσων έγιναν στην συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης της ΝΔ Κορινθίας ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος , με γραπτή του δήλωση  αναφέρεται  στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χρήστο Κορδώση για τις δημόσιες δηλώσεις του σχετικά με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας  χαρακτηριζοντάς τες ως ψειδείς και τον καλεί ευθέως να τις ανασκευάσει.

Να σημειώσουμε πως ο κ. Νανόπουλος καταλήγει στην δήλωση του  δίνοντας  “ραντεβού στις κάλπες” , διαλύοντας οποιαδήποτε αμφιβολία ή σενάριο των τελευταίων ωρών που τον ήθελε να αποσύρεται απο την προεκλογική κούρσα. Όλα δείχνουν λοιπόν, πως η εκλογική μάχη θα κτυπήσει “κόκκινο”.

Η δήλωση του Βασίλη Νανόπουλου:

 

“Μετά την περιβόητη «έκτακτη» Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κορινθίας, ο πρόεδρος της Χρήστος Κορδώσης συνέχισε και σήμερα την μέθοδο της παραπληροφόρησης των μελών του κόμματος της ΝΔ.

Συγκεκριμένα είπε – σε συνεντεύξεις  του – ότι από την διευρυμένη Νομαρχιακή συνέλευση των 50 περίπου ατόμων από όλο το νομό , τοποθετήθηκαν υπέρ της υποψηφιότητάς μου 7 και υπέρ του κου Καλλίρη 40 κάτι, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία από τους  συμμετέχοντες δήλωσαν μόνο ότι ο μοναδικός και τελικός κριτής σύμφωνα με τις κομματικές διαδικασίες είναι ο πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ και η όποια απόφασή του επί του θέματος, θα γίνει σεβαστή. Αυτές τις ψήφους ο κ Κορδώσης, προφανώς  συνυπολογίζει στον υποψήφιο της επιλογής του.

Κατόπιν και του σημερινού ολισθήματος προς την παραπληροφόρηση – αφού και την περιβόητη εισήγηση σχετικής  επιτροπής, εδώ και ημέρες την παρουσιάζει ως απόφαση στήριξης ή χρίσμα προς το πρόσωπο του κου Καλλίρη δημιουργώντας σκόπιμη σύγχυση στα μέλη του κόμματος –καλώ τον κο Χρήστο Κορδώση να διορθώσει και να ανασκευάσει τις ψευδείς δηλώσεις του, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα τον καταγγείλω ως κοινό ψεύτη.

Επίσης, πρέπει να διευκρινιστεί ότι  η διαδικασία αυτή δεν  προβλέπεται από το καταστατικό της ΝΔ , δεν  υπήρξε απαρτία, δεν  ειδοποιήθηκαν όλα τα μέλη (γιατί άραγε;) σε μια  συνεδρίαση που μεθοδεύθηκε  άρον-άρον; κλπ. …

Τέλος, ευχαριστώ θερμά όσους πήραν θέση υπέρ της υποψηφιότητας μου ως  δημάρχου Κορινθίων . Ο αγώνας μας για έναν καλύτερο δήμο Κορινθίων θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη.

 

Οψόμεθα εις Φιλίππους…. Ραντεβού στις κάλπες .

 

 

Κόρινθος  4.12. 2018

 

Βασίλης Νανόπουλος

επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών»

και της μείζονος μειοψηφίας του δήμου  Κορινθίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.