Νέα Ημερομηνία για το «ΑΘΛΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑ»

1016

5ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Θέρμαι Λουτράκι–   Ναός Ακραίας Ήρας Περαχώρας» 2018

Μετά τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα, που έπληξαν αρκετές περιοχές της Κορινθίας, η οργανωτική επιτροπή του «Άθλος και Ενέργεια» αναγκάστηκε να αναβάλλει τους αγώνες για την προφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας των αθλητών. Οι συνθήκες δεν ήταν οι απαιτούμενες για την τέλεση του Ημιμαραθωνίου, εξαιτίας του ολισθηρού οδοστρώματος, της μεγάλης έντασης αέρα, τις κατολισθήσεις και το κλείσιμο πολλών δρόμων που είχαν υποστεί ζημιές από την κακοκαιρία.

Νέα ημερομηνία δόθηκε στους αγώνες, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018. Οι ήδη υπάρχουσες εγγραφές ισχύουν ενώ οι νέες θα γίνονται αποδεκτές από το σωματείο έως και την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Αναλυτικά οι διαδρομές:

Ο 5ος Ημιμαραθώνιος δρόμος σύζευξης αρχαιολογικών  χώρων  «Θέρμαι –   Ναός Ακραίας Ήρας» είναι  αγώνας ασφάλτου απόστασης 21,100 χιλιομέτρων που ξεκινάει από το Λουτράκι, ανηφορίζει, με συνεχή ανάβαση 4 χλμ.  και 200 μέτρων υψομετρικής διαφοράς, περνάει μέσα από την Περαχώρα για να καταλήξει στον αρχαιολογικό χώρο του ναού της Ήρας στο Ηραίον Περαχώρας.

Ο 3ος Γύρος της Λίμνης Βουλιαγμένης απευθύνεται σε κάθε άτομο ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου με σχετικά καλή φυσική κατάσταση, έχει μήκος 5.300 μέτρα και  οι αθλητές αφού διατρέξουν περιμετρικά την λίμνη Βουλιαγμένη (Περαχώρας) καταλήγουν στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου.

Ο 4ος Ηραίος δρόμος 800μ είναι μια γιορτή για  τα παιδιά ηλικίας 8 έως 15 ετών που ευελπιστούμε να γίνει η αφετηρία  των μελλοντικών δρομέων.

Με πρωτοβουλία:

  1. του Προοδευτικού Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου (Π.Ε.Μ.Σ.) Περαχώρας
  2. της Ένωσης Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας
  3. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας
  4. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Οικιστών Λίμνης Ηραίου
  5. του Ορειβατικού Συλλόγου Λουτρακίου Συλλόγου Περαχώρας

6.του Αθλητικού Συλλόγου Περαχώρας

και φυσικών προσώπων – δημοτών Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://athlosenergeia.wordpress.com/

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6937363330

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.