Μπλέξαν οι γραμμές, τα ποσοστά και οι ευσεβείς πόθοι!

719

Δεν προλαβαίνεις να σηκώνεις τηλέφωνα και ν απαντάς αναγνώστη μου!

Θες τον Πέτρο; Θες τον Παναγιώτη; Τον Γιάννη ή μήπως τον Γιώργο; Ποιον θες να σε διοικήσει τα επόμενα 5 χρόνια στην Περιφέρεια σε ρωτούν μια η μια εταιρία μια η άλλη!

Απαντάς τι να κάνεις! Το τι απαντάς βέβαια ελέγχεται αφού…η πληθώρα των δημοσκοπήσεων ,είτε έχουν παραγγελθεί από κόμματα, είτε από υποψήφιους είτε από ΜΜΕ, έχουν δημιουργήσει έναν εκνευρισμό με αποτέλεσμα οι απαντήσεις να είναι «άλλα ντι άλλων!»

Διότι όπως και να το κάνεις, άλλο ν απαντάς στο τηλέφωνο, άλλο να ρίχνεις το φακελο στην κάλπη!

Θα μου πεις τι θυμήθηκα!

Θα σου πω, όχι εγώ! Μια ακόμα δημοσκόπηση είναι σε εξέλιξη ετούτες τις ημέρες, κόμμα διαβάζω την παρήγγειλε!

Τι λέει; Σύμφωνα με τα όσα διαβάζω, διαρροές μην φανταστείς κάρτες και άλλα επίσημα στοιχεία, σαρώνει ο Δέδες στην Περιφέρεια, ο Δέδες που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει!

Δηλαδή, εμείς οι πολίτες τον θέλουμε ακόμα κι αν αυτός δεν θέλει να είναι, «Γιώργο έλα σε παρακαλούμε» το λες και έτσι!

Δεύτερος λένε οι ίδιες διαρροές ο Παναγιώτης Νίκας αν και ο Δέδες έχει μεγάλη διαφορά!

Ναι – ναι σε όλη την Πελοπόννησο! Εκείνη που ακόμα καλά – καλά δεν έχει γυρίσει, προσφάτως βγήκε από τα στενά όρια της Μεσσηνιακής γης,  εκείνη που στελέχη δεν έχει για να τον πλαισιώσει, τον προτιμά a priori!

Για Μπουντρούκα ούτε λόγος οι διαρροές!!!

Για τον εν ενεργεία; Πτώση λέει και μάλιστα ελεύθερη! Μονοψήφια ποσοστά! Και στα σύνολα; Μόλις 14% λόγω Αρκαδίας και Μεσσηνίας!

Δεν τα λέω εγώ, οι διαρροές αναγνώση μου!

Και να χαρές στο κόμμα που την παρήγγειλε! Δεν ξέρω αν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και χαίρεται για τον Δέδε που τον θέλει αλλά εκείνος δεν ανακοινώνει ή αν είναι η Νέα Δημοκρατία που σώνει και ντε Περιφερειάρχη θέλει να «εγκαταστήσει» τον Παναγιώτη Νίκα!

Κάποιος χαίρεται πάντως! Σίγουρα όχι το ΚΙΝΑΛ αφού σου λέω, Μπουντρούκας ούτε καν στις διαρροές!

Τώρα πόσο θα κρατήσει η χαρά θα σε γελάσω και δεν θέλω! Ποιος θα γελάσει καλύτερα και τελευταίος, μην πω και σε προκαταβάλλω πεις!

Διότι, το ξαναλέω!

Έγιναν οι δημοσκοπήσεις καθημερινότητα και “χάζι” κάνεις εσύ που απαντάς!

ΥΓ: Φτιάξτε κανένα ψηφοδέλτιο της προκοπής υποψήφιοι και κόμματα, ανακοινώστε αν θα είστε υποψήφιοι και αφήστε τις δημοσκοπήσεις που πλέον μόνο ευθυμία προκαλούν και τίποτε παραπέρα!

Χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.