Μπερδεύτηκες Δημήτρη;

725

Τα Νεοδημοκρατικά πράγματα στην Πελοπόννησο έχουν μπερδευτεί είναι σαφές! Τι κι αν χρίσμα εν τέλει δεν δόθηκε στο Δήμο της Κορίνθου , οι υποψηφιότητες από το χώρο είναι δυο, ότι κι αν αυτό σημάνει εν τέλει. Στα δε μετερίζια της Περιφέρειας οι διαγραφές ξεκίνησαν, εκείνων ειδικά που στηρίζουν Τατούλη, αφού για τους υπολοίπους το σφύριγμα είναι ολίγον τι αδιάφορο, παράλληλα όμως ξεκίνησαν και οι ανακοινώσεις στελεχών της κομματικής επιλογής, ανακοινώσεις που θέλησαν να βάλουν ανάχωμα στα περί προβληματικής στελέχωσης στο νομό Κορινθίας λόγω μη αποδοχής του Παναγιώτη Νίκα παρ ότι η στήριξη είναι επίσημη και από τα τοπικά όργανα.

Στους πρώτους που ανακοινώθηκαν λοιπόν είναι ο Δημήτρης Σιάτος, υποψήφιος στο βουλευτικό της Νέας Δημοκρατίας, Πολιτευτής τα τελευταία χρόνια και… μέχρι πρότινος ανενεργός.

Στο άκουσμα της κάλπης η κινητοποίηση ξεκίνησε με πρώτη αρχικά βλέψη το Βουλευτικό και πάλι, ωστόσο… ο συνωστισμός που καταγράφεται εκεί οδήγησε τον κ.Σιάτο σε άλλες επιλογές, είναι λοιπόν υποψήφιος στο περιφερειακό του Παναγιώτη Νίκα!

Λίγα μόλις 24ωρα από την ανακοίνωσή του ο κ.Δημήτρης Σιάτος φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της εκδήλωσης της κοπής της πίτας του συνδυασμού του Βασίλη Νανόπουλου και της παρουσίασης νέων υποψηφίων του για το δήμο Κορινθίων!

Πως συνάδει τώρα ο υποψήφιος με τον Παναγιώτη Νίκα, την αυστηρή κομματική επιλογή που έχει οδηγήσει και σε διαγραφές, να δίνει το παρόν σε εκδήλωση υποψηφίου που ΔΕΝ στηρίζεται από το κόμμα, μόνο ο ίδιος ο υποψήφιος το γνωρίζει!

Εμείς απλά το καταγράφουμε ως… γεγονός!

Χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.