«Μπάμπη… σε βλέπω!»

202

Π.Λαμπρινός: Στο κινητό μου τηλέφωνο υπάρχει φωτογραφικό υλικό το οποίο πιστοποιεί την μη ορθή χρήση του οχήματος! Αν δεν δοθούν απαντήσεις θα το δημοσιοποιήσω!

Δριμύτερος επανήλθε σήμερα ο Παναγιώτης Λαμπρινός! Ο αποστολές του εγγράφου- όπως τον αποκάλεσε ο Χαράλαμπος Καμπούρης απαξιώντας όχι μόνο ν απαντήσει εγγράφως αλλά και να αναφέρει το όνομά του– επανέρχεται δριμύτερος στο ζήτημα της χρήσης του υπηρεσιακού οχήματος του Αντιδημάρχου όχι μόνο επικαιροποιόντας το αίτημα περί απόδοσής του όλων των στοιχείων και εγγράφων που πιστοποιούν την ορθή και νόμιμη χρήση του οχήματος αλλά και προειδοποιώντας εν ολίγοις τον αντιδήμαρχο! «Μπάμπη σε βλέπω» είπε σε ελεύθερη μετάφραση ο Παναγιώτης Λαμπρινός μιλώντας στα ΜΜΕ σήμερα και αποκαλύπτοντας πως στο κινητό του τηλέφωνο υπάρχει φωτογραφικό υλικό το οποίο πιστοποιεί την μη ορθή χρήση του οχήματος και το οποίο θα δημοσιοποιηθεί από την πλευρά του εάν δεν υπάρξουν οι απαντήσεις που έχουν ζητηθεί, άμεσα!

ο Morias καταγράφοντας τα όσα έλαβαν χώρα για το θέμα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο (Στα έδρανα των ανεξάρτητων ο Χ. Καμπούρης!) είχε αναρωτηθεί εάν μια υπηρεσία μπορεί, σε έγγραφο αίτημα εν ενεργεία συμβούλου, να μην απαντήσει ακόμα κι αν ο θιγόμενος δεν το επιθυμεί, εν προκειμένω ο κ.Χαράλαμπος Καμπούρης. Λέτε να…αλλάξει η γνώμη μετά τις σημερινές δηλώσεις και να επισπευθεί η απάντηση; Οι επόμενες μέρες θα το δείξουν! Ή θα έχουμε απάντηση ή φωτογραφικό υλικό!

ΥΓ: Όταν ο ουρανός είναι καθαρός, δεν φοβάται τις αστραπές, ως εκ τούτου κανένας λόγος μη απάντησης και απόδοσης των όσων ζητά ο σύμβουλος δεν συντρέχει κατά τον απλό, κοινό νου!

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.