Μιχάλης Μεζίνης: Προτείνουμε νέο μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας με πρωταγωνιστή τον επιχειρηματία που θα μετατρέψει το επιμελητήριο σε εργαλείο λύσεων

15

Οι εκλογές του Επιμελητηρίου της 10ης Δεκεμβρίου 2017 βρίσκουν τον τόπο μας σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής κρίσης και τον επιχειρηματία αντιμέτωπο με πολλά πιεστικά ζητήματα επιβίωσης. Αυτές τις ώρες ευθύνης, ενώνουμε όλες τις δυνάμεις μας και κινητοποιούμε όλες τις δυνάμεις του επιχειρηματικού κόσμου να οργανωθεί, να δουλέψει στοχευμένα, συλλογικά, αποτελεσματικά. Προτείνουμε νέο μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας με πρωταγωνιστή τον επιχειρηματία που θα μετατρέψει το επιμελητήριο σε εργαλείο λύσεων με παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας με παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα.
Οι καιροί αλλάζουν-παλαιοκομματικές πρακτικές ανήκουν στο παρελθόν– απαιτείται γενική συναίνεση, διάλογος, ομαδική δουλειά, διεκδικητικότητα, αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, σύνεση, διαρκείς ενημέρωση, εξωστρέφεια και καινοτόμες ιδέες πρωταγωνιστών στο πεδίο των καιρών.
Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες,
Με αυτές τις σκέψεις κατέθεσα την υποψηφιότητα μου ως υποψήφιος Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Νομού Κορινθίας με τον συνδυασμό του Δημήτρη Ραψωματιώτη.
Ζητώ κοιτώντας σας στα μάτια την εμπιστοσύνη σας, την ψήφο σας, την στήριξή σας να συνεχίζω να μάχομαι για τα συμφέροντα της περιοχής μας, των συναδέλφων επαγγελματιών, εμπόρων και επιχειρηματιών.
Σ΄αυτήν την προσπάθεια της οικονομικής και επιχειρηματικής αναστήλωσης του Νομού μας δεν πρέπει να απουσιάζει κανείς. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτή την στιγμή την αδιαφορία για τα κοινά που έχει προκαλέσει ο οικονομικός μαρασμός. Πρέπει ΌΛΟΙ ΕΜΕΙΣ να συμμετέχουμε στις εκλογικές διαδικασίες την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017. Η συμμετοχή όλων μας θα δώσει την δυναμική στον συνδυασμό, σε μένα προσωπικά αλλά και στον Επιμελητηριακό Θεσμό, να διεκδικήσει ευκαιρίες, να απαιτήσει δικαιώματα και να κερδίσει αγώνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.