Μια ισχυρή κυρία στο πλευρό του Ν.Σταυρέλη

1488

Μητέρα 4 παιδιών, καταξιωμένη επαγγελματίας, κοινωνικά δραστήρια, γόνος μιας σπουδαίας οικογένειας, αυτής των Στριμενοπουλαίων η Γεωργία Στριμενόπουλου κατέρχεται στα κοινά του Δήμου Κορινθίων δηλώνοντας έτοιμη να εργαστεί για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τα δικά της και όλου του κόσμου, για ένα καλύτερο μέλλον του δήμου αλλά και της γενέτειράς της του Συνοικισμού, τον οποίον όπως η ίδια δηλώνει “θυμούνται όλοι μόνο στις εκλογές”!

“Είναι χρέος μου σαν μητέρα να εργαστώ για το καλύτερο μέλλον των παιδιών του τόπου μας. Επέλεξα τον κ.Νίκο Σταυρέλη γιατί είναι έντιμος, αξιοπρεπής και γνώστης της διοίκησης ενός δήμου. Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις όλες τις περιοχές του δήμου αλλά και τον συνοικισμό από τον οποίον κατάγομια τον οποίον όλοι θυμούνται μόνο στις εκλογές.”

Ο Επικεφαλής της Πνοής Νίκος Σταυρέλης παρουσίασε πριν απο λίγη ώρα από το Συνοικισμό  με τιμή την Γεωργία Στριμενοπούλου, μια γυναίκα καταξιωμένη ως επαγγελματία, σύζυγο και μητέρα, μια γυναίκα η οποία με την παρουσία την στάση, το ήθος και την συμπεριφορά της δρέπει σήμερα καρπούς αναγνώρισης από την ίδια την κοινωνία και για υτό θέτει εαυτόν στην υπηρεσία αυτής της κοινωνίας  από ένα διαφορετικό πόστο πια, αυτό των κοινών, ελπίζοντας στην στήριξη και υποστήριξή της. 

Χριστίνα Τσιορωτά

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.