Μην εκτίθεστε κ. Σχοινοχωρίτη

218

 \r\n\r\nΜε αφορμή μια ανακοίνωση του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ.Μ. κ Σχοινοχωρίτη της 16/4/2014 ότι είναι στην “ Τελική ευθεία η χρηματοδότηση της αποχέτευσης Λέρνας – Μεγάλη επιτυχία για τον τόπο μας ” να αναφέρω αρχικά ότι χαιρόμαστε ιδιαίτερα αν χρηματοδοτηθεί και υλοποιηθεί τελικά το σημαντικό αυτό έργο, για το οποίο δουλέψαμε σκληρά τέσσερα χρόνια στον πρώην δήμο Λέρνας.\r\n\r\n

\r\nΑναφέρει όμως σε μια παράγραφο ο κ. Σχοινοχωρίτης ότι πριν τρία χρόνια παραλάβαμε μια μελέτη σε “ νηπιακή “ μορφή. Οι μελέτες κ. Σχοινοχωρίτη δεν βρίσκονται σε νηπιακή μορφή ούτε κάποτε ενηλικιώ-νονται είναι, ή δεν είναι ώριμές. Η μελέτη λοιπόν που παραδώσαμε στον δήμο Άργους – Μυκηνών ήταν ώριμη, και υπεβλήθη από τον ενοποιημένο πλέον δήμο, στα τέλη Μαρτίου 2011 για ένταξη και χρηματοδότηση. Πράγματι το έργο εντάχθηκε, που σημαίνει ότι η μελέτη ήταν και πλήρης και ώριμη. Από ολιγωρία όμως της δημοτικής αρχής ή ίσως και από πολιτικά παιχνίδια της κεντρικής εξουσίας, επειδή δεν είχε γίνει η προέγκριση των όρων δημοπράτησης το έργο απεντάχθηκε τον Δεκέμβρη του 2012. Η Δ.Ε.Υ.Α.Ρ.Μ υπέβαλλε πάλι την μελέτη ίσως επικαιροποιημένη για ένταξη το φθινόπωρο του 2013 . Μην εκτίθεστε επομένως κ. Σχοινοχωρίτη γιατί σας περίμενα σοβαρότερο, κρίμα …..\r\n\r\n\r\nΆργος 16/4/2014 Χασάπης Μιχαήλ\r\n(Υποψήφιος δήμαρχος Άργους – Μυκηνών )

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.