“Μετωπική” Πλατή κατά Σχοινοχωρίτη: “Θα έπρεπε ήδη να είχες παραιτηθεί”

823

Τελικώς ο απόηχος των πρόσφατων παραιτήσεων στη ΝΟΔΕ Αργολίδας καλά κρατεί αφού όπως αποδεικνύεται τα προεκλογικά γρανάζια κάποιων έχουν διεισδύσει   κι έχουν δημιουργήσει ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα στο όργανο.

Ο πρόεδρος και ο ρόλος που έπαιξε στην δραματική συνεδρίαση είναι ένα αντικείμενο συζήτησης και κριτικής,  οι περαιτέρω ενέργειες που έγιναν, ως φαίνεται, έκαναν το ποτήρι να ξεχειλίσει.

Εντύπωση κάνει η οξύτατη επίθεση που έκανε σήμερα ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Πλατής κατά του προέδρου της ΝΟΔΕ κατηγορώντας τον πως δεν μπόρεσε ή δεν ήθελε να διατηρήσει τις ισορροπίες στην πρόσφατη συνεδρίαση του οργάνου, όταν κάποια μέλη άνοιξαν το θέμα των εκλογών και δέχθηκαν την επίθεση κάποιων.

“Είναι λυπηρό για τον κ. Σχοινοχωρίτη, απεδείχθη λίγος και λυπάμαι γιατί τον στηρίξαμε. Όχι μόνο δεν μπόρεσε να διευθύνει την κουβέντα αλλά άφησε τους τραμπούκους να φέρουν αυτήν την αναταραχή. Την επόμενη ημέρα έπρεπε να είχε παραιτηθεί. Όχι μόνο δεν το έκανε αλλά βγήκε και ένα ψήφισμα κατευθυνόμενο, απο τα υπόλοιπα μέλη της ΝΟΔΕ κι εκείνος τους ευχαριστούσε για την στήριξη” είπε ο κ. Πλατής.

Ο πρώην δήμαρχος φάνηκε  αποφασισμένος να οδηγηθεί σε μετωπική με τον κ. Σχοινοχωρίτη εστιάζοντας κυρίως στον ρόλο που εκείνος παίζει αυτή την στιγμή στο όργανο :” Έχει δεμένα τα χέρια του απο κάπου ο κ. Σχοινοχωρίτης;Έχει καμία υποχρέωση και δεν μπορεί να μιλήσει; Δεν μπορεί να διαχειριστεί το όργανο; Τι είναι αυτό που του έχει συμβεί και τον έχει καθηλώσει ώστε να είναι απαθής σε όσα συμβαίνουν; Τα μέλη που παραιτήθηκαν ήταν έμπειρα και με πολλά χρόνια στο κόμμα. Δεν είναι σαν τον κ. Σχοινοχωρίτη που είναι χθεσινός. Αυτά τα άτομα που παραιτήθηκαν προσφέρουν απο την ΟΝΝΕΔ. Όταν εκείνοι ήταν στην ΟΝΝΕΔ εκείνος πού ήταν; Έχουμε ευθύνη όλοι μας γι αυτή την κατάσταση. Όλοι όσους μας ξεγέλασε για μια ακόμα φορά. Πλήρωσα κι εγώ απο τα λάθη μου και μυαλό δεν έβαλα.Τον ξαναψήφισα. Και δεν σεβάστηκε τίποτα.Μπροστά είναι όμως η ζωή.Και ο κ. Σχοινοχωρίτης θα είναι παρελθόν από όλα τα κομματικά όργανα της ΝΔ”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.