Μεσσηνία: Οργανώνονται κατά των πλειστηριασμών

29

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο εργατικό κέντρο Μεσσηνίας από την Επιτροπή Αλληλεγγύης και Αγώνα με τη συμμετοχή στελεχών, φορέων και φίλων. Στη συνάντηση επικράτησε ομόφωνα η άποψη ότι πρέπει να υπάρξει αποφασιστικότητα για τη δημιουργία ενός μαζικού κινήματος κατά των πλειστηριασμών σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, να παρθούν μέτρα προστασίας τους και να καταργηθεί το ιδιώνυμο του νόμου Κοντονή σε βάρος όσων αγωνίζονται για το σκοπό αυτό.
Αποφασίστηκε να υπάρχουν συναντήσεις κάθε Δευτέρα στις 7:30 μ.μ. στο εργατικό κέντρο Καλαμάτας για να παρακολουθούν τις εξελίξεις και να συντονίζουν τον αγώνα. Να υπάρξει άμεση επαφή με συνδικάτα και οργανώσεις σχετικές με το θέμα. Και να σχεδιαστούν εκδηλώσεις με θέμα: «Η λαίλαπα των εξώσεων και ο ρόλος του συνδικαλιστικού Κινήματος και των οργανωμένων Κοινωνικών φορέων», με ομιλητές εκπροσώπους φορέων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.