Μαθητές και Δήμος χέρι – χέρι σε ζητήματα ζωής!

454

Στην Πάτρα ταξίδεψαν την Κυριακή που μας πέρασε ο Δήμος Βέλου – Βόχας και το Γενικό Λύκειο Βέλου! Λόγοι “ζωής” στην κυριολεξία επέβαλαν αυτό το ταξίδι , ένα ταξίδι που είχε προορισμό την εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την εθελοντική εκπαιδευτική δράση στα σχολεία και κατ επέκταση στην Ελληνική κοινωνία του ανθρωπιστικού οργανισμού kids save lives και της ελληνικής εταιρείας επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας. “Πώς ωφελήθηκε το σχολείο μας και πώς θα αλλάξουμε το δήμο μας” ήταν το θέμα της ομιλίας που απηύθυνε εκ βήματος εκ μέρους του σχολείου η κ. Ελένη Κραβαρίτη, υποδιευθύντρια του ΓΕΛ Βέλου και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Βέλου.
Χαιρετισμό απήυθυνε και ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος που δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύει τα παιδιά σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση, σημειώνοντας την ολόθερμη υποστήριξη του Δήμου στη διάδοση των δράσεων στο Δήμο Βέλου Βόχας με τελικό στόχο την εκπαίδευση των δημοτών και την τοποθέτηση Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών σε καίρια σημεία του Δήμου.

Στην αποστολή μετείχαν επίσης εκ μέρους του δήμου ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Μπεκιάρης και ο Πρόεδρος της ΑΝΕΛΙΞΗΣ κ. Ανδρέας Σιάχος. 

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.