Λουτράκι: Ανάπτυξη σχέσεων και συνεργασιών από τοπικούς κτηματομεσίτες με Αμερικανούς

17

Μεγάλη συνάντηση έγινε εχθές στην περιοχή μας με τον Σύλλογο Μεσιτών Κορινθίας και την Marsha Collins Υπεύθυνη για την ανάπτυξη συνεργασιών Ελλήνων κτηματομεσιτών με Αμερικάνων κτηματομεσιτών.
Η ίδια είναι πρόεδρος της FIABCI υπεύθυνη για τις κεντροδυτικές πολιτείες τις Αμερικής μεσιτών και πρεσβύτερα της NAR που είναι και η μεγαλύτερης ένωσης μεσιτών στον κόσμο. Συνοδευόμενη από τον Νίκος Μανομενίδης Πρόεδρος μεσιτών κεντρικής Ευρώπης της CEREAN και πρόεδρος της ΕΠΠΑ Ένωση Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδος.
Τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Κορινθίας Σιδέρης Πλιατσικίδης και τα μέλη. Εποικοδομητική στάθηκε η συνάντηση αφού αλλάξανε απόψεις για το Αμερικάνικο Real Estate και ανάπτυξαν σχέσεις συνεργασίας με τον Σύλλογο Μεσιτών Κορινθίας με Αμερικάνους κτηματομεσίτες που όπως μας επιβεβαίωσαν οι Αμερικάνοι πολίτες αγαπούν τον τόπο μας και ενδιαφέρονται για επενδύσεις στην όμορφη περιοχή μας.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου μεσιτών Σιδέρης Πλιατσικίδης, ευχαριστημένος από την συνάντηση ,πιστεύει ότι τέτοιου είδους συνεργασίες μπορούν να φέρουν οφέλη στους επαγγελματίες της Κορινθίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.