Λιμάνι τέλος από σήμερα!

121

Δεν θα έχουν την δυνατότητα να παρκάρουν στο χώροι του λιμανιού κάτοικοι και επισκέπτες της Κορίνθου από σήμερα. Χθες βράδυ στην είσοδο του διαμορφωμένου χώρου τοποθετήθηκαν κόκκινες κορδέλες απαγόρευσης εισόδου ενώ όχημα της αρμόδιας υπηρεσίας με υπάλληλη ενημέρωνε όσους επιχειρούσαν να εισέλθουν πως τούτο δεν είναι εφικτό, ενώ διευκόλυνε και τους οδηγούς που είχαν σταθμεύσει τα οχήματά τους εντός του χώρου για την έξοδο τους! Πολλοί, πιάστηκαν εξαπίνης αφού δεν είχαν ενημέρωση γι αυτήν την ενέργεια ενώ κάποιοι κατέβηκαν από τα διαμερίσματά τους αργά το βράδυ προκειμένου να μην εγκλωβιστούν τα οχήματά τους στο χώρο, δήλωναν δε ανενημέρωτοι!

Στο χώρο του λιμανιού ξεκινούν τις επόμενες ώρες εργασίες κατασκευής για την έκθεση του Επιμελητηρίου και προς τούτο η χρήση της στάθμευσης προσωρινά αναστέλλεται!  Δεν θα έπρεπε ωστόσο να υπάρχει ενημέρωση; Πόσος κόπος ήταν να έχει τοποθετηθεί στην είσοδο του χώρου μια ταμπέλα που να ενημερώνει τους πολίτες; Κάποια οχήματα πάντως ακόμα και σήμερα το πρωί βρίσκονταν εντός του χώρου, ενδεχομένως περίοικοι να μην αντιλήφθηκαν την “εκκένωση” και γι αυτό δεν τα έχουν μετακινήσει ακόμα! Ελπίζουμε να μην τα μετακινήσει γερανός!

χ.τ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.