Λεωνίδας Μπαζιωτόπουλος: Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα στο Επιμελητήριο

25

Αγαπητοί κυρίες και κύριοι,
Έχουμε χρέος και ταυτόχρονα τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στο Επιμελητήριο Κορινθίας, με νέους και ορεξάτους ανθρώπους, που καλείται να πρωταγωνιστήσει πιο σθεναρά στα επιχειρηματικά δρώμενα της περιοχής μας. Το νέο ξεκίνημα που έχουμε σχεδιάσει στην “Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα” περιλαμβάνει νέους στόχους, νέους σχεδιασμούς αλλά και διορθώσεις ή αλλαγές σε ότι δεν έγινε σωστά ή δεν έγινε καθόλου τα προηγούμενα έτη. Για την επίτευξή του, πάνω από όλα χρειάζεται σύνθεση και διάλογος, μακριά από διαχωριστικές πρακτικές. Η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας δεν μπορεί να είναι υπόθεση λίγων ή μερικών, δεν μπορεί να κινείται σε λογικές του «εμείς» και οι «άλλοι». Το Επιμελητήριο είναι υπόθεση ΟΛΩΝ, διότι τα προβλήματα είναι κοινά, ανάλογα με τον κλάδο, διότι η προσπάθεια πρέπει να είναι κυρίως συλλογική.
Θέλουμε ένα Επιμελητήριο που:
Να στηρίζει ουσιαστικά τις επιχειρήσεις – μέλη του, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
-Να αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες και εξειδικευμένη γνώση, προσφέροντας στις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους καινοτόμες λύσεις και εργαλεία – προγράμματα που εξοικονομούν χρόνο και κόστος, έγκυρη ενημέρωση, καθοδήγηση και συμβουλευτική υποστήριξη, ευκαιρίες κατάρτισης, δικτύωσης και ανάπτυξης – βελτίωσης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.
Να συμμετέχει και να μπορεί να βρίσκεται στα κέντρα των αποφάσεων, χωρίς να είναι απλός και αμέτοχος παρατηρητής τους.
Να παρέχει έγκαιρη, συνεχή και πλήρης ενημέρωση των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου σχετικά με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά προγράμματα με την ανάπτυξη ειδικής υπηρεσίας υποστήριξης για τη διαμόρφωση και κατάθεση προτάσεων.
Καλώ λοιπόν, όλο τον επιχειρηματικό κόσμο να μετάσχει στις εκλογές, να τιμήσει το θεσμό με την παρουσία του και εγώ ως ένας απλός άνθρωπος/ επιστήμονας / επαγγελματίας ζητώ τη βοήθεια, τη συμπαράσταση και την ψήφο σας προκειμένου να δημιουργήσουμε συνθήκες συνεργασίας και αλληλεγγύης για την επόμενη ημερά, κάτι το οποίο θεωρώ απαραίτητο για το θεσμό και την επιχειρηματικότητα γενικότερα.
ΜΠΑΖΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ”, με Υποψήφιο Πρόεδρο τον Δημήτρη Ραψωματιώτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.