Λίμνη Βουλιαγμένης; Δεν αρκεί το τοπίο, χρειάζονται και υπηρεσίες!

97

Η φύση έχει επιτελέσει το έργο της! Η περιοχή στη Λίμνη Βουλιαγμένης είναι μαγευτική και αξίζει τον κόπο και προσοχή σου! Ένας προορισμός πολύ κοντινός, τουριστικός εδώ και χρόνια καθ όλα, τυγχάνει προτίμησης μεγάλης από το κοινό της Κορινθίας για τις κοντινές αποδράσεις αλλά και επισκεπτών αναμφισβήτητα!  Αν κανείς σκεφτεί παράλληλα πως είναι και ένα απάνεμο σημείο που προσφέρεται για  το μπάνιο σου όταν ο Κορινθιακός είναι φουρτουνιασμένος τότε εύκολα καταλαβαίνεις το μέγεθος της επισκεψιμότητας.

Όσοι φτάνουν στην Λίμνη λοιπόν μπορούν ν απολαύσουν το μπάνιο τους φαγητό αλλά και ποτό στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και «εκμεταλλεύονται» το φυσικό κάλλος!

Δυστυχώς ωστόσο όλα δεν είναι «καλώς καμωμένα» αφού υπάρχουν σημεία μελανά ειδικά σε ότι αφορά στο μπάνιο που μπορείς ν απολαύσεις σε σημεία που εκμεταλλεύονται οι επιχειρήσεις. Λόγου χάρη το Σαββατοκύριακο που πέρασε και ενώ η σαιζόν έχει ξεκινήσει δεν μπορούσες ν απολαύσεις το μπάνιο σου σε όλες τις εκφάνσεις του! Ναι, είχες στη διάθεση σου ξαπλώστα και εξυπηρέτηση σερβιτόρου ο οποίος έφερνε τον καφέ σου (άνευ νερού παρακαλώ σ ένα δήμο που ρέει άφθονο), δεν είχες όμως την παροχή της ντουζιέρας αλλά ούτε και των αποδυτηρίων!

Η ντουζιέρα μεν υπάρχει ως υποδομή αλλά… νερό δεν είχε!

Τα αποδυτήρια επίσης υπήρχαν αλλά… οι χαλασμένοι μεντεσέδες δεν σου επέτρεπαν να τα χρησιμοποιήσεις! Η δε τοποθέτηση απλά της πόρτας δεν σου προσέφερε καμία υπηρεσία διότι ακόμα και να έμπαινες εντός… φαινόσουν! Άρα δεν μπορούσες ν αλλάξεις!

Για να μην σημειωθεί η κατάσταση του χώρου πάρκινγκ ο οποίος είναι χωμάτινος και αφημένος στην τύχη του με αποτέλεσμα όταν φυσάει κάθε είδους σκουπίδια και χώματα να έρχονται επάνω σε σένα τον λουόμενο που απολαμβάνεις τη θάλασσα και τον ήλιο κατά τα λοιπά!

Δήμος ; Ναι! Αλλά και επιχειρήσεις! Διότι δεν μπορεί να λαμβάνεις μόνο κέρδη από την περιοχή… Οφείλεις να μεριμνάς και για την βασική υποδομή! Η αποκατάσταση των αποδυτηρίων δεν χρειάζεται χρήματα αλλά διάθεση! Να τα βάψει κάποιος, ν αποκαταστήσει τους μεντεσέδες και να τα καθαρίσει είναι το ελάχιστο! Να φροντίσει για νερό στην ντουζιέρα, το αυτονόητο! Να παρέμβει στο χώρο του πάρκινγκ ώστε να είναι σε καλύτερη κατάσταση, επιβεβλημένο!

Δεν γίνεται από μια περιοχή να λαμβάνουμε μόνο! Διότι εκείνοι που αποδίδουν απαιτούν και τις ελάχιστες βασικές υποδομές…

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.