Κ.Πολύδωρας: Ο ΠΑΣ Κόρινθος στηρίζει Δημήτρη Ραψωματιώτη

681

Λίγες ημέρες πριν να προσέλθουμε στις κάλπες του Επιμελητηρίου το μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους είναι αυτό της συμμετοχής! Η ψήφος την Κυριακή είναι υποχρέωση μας γιατί θα οδηγήσει στο Επιμελητήριο που θα έχουμε αύριο, στο Επιμελητήριο που θα στηρίξει τις επιχειρήσεις μας. Τον τρόπο και την ουσία της στήριξης αυτής θα την επιλέξουμε εμείς, αφενός μετέχοντας και αφετέρου επιλέγοντας το συνδυασμό εκείνο που θα μπορέσει, με σχέδιο, όραμα, γνώση και ικανότητα να δημιουργήσει ένα Επιμελητήριο ισχυρό, ένα Επιμελητήριο που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων μας. Προσωπικά μετέχω ως υποψήφιος με το συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» και επιλέγω το Δημήτρη Ραψωματιώτη γιατί είδα όχι μόνο έναν επιτυχημένο επιχειρηματία που έχει περάσει για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα δια πυρός και σιδήρου αλλά και έναν επιχειρηματία «χωρίς παρωπίδες» που ασχολείται και στηρίζει ενεργά και ουσιαστικά τον αθλητισμό. Τον βλέπουμε κοντά σε ομάδες του νομού μας εμπράκτως, σε εποχές δύσκολες οικονομικά που οι ομάδες πασχίζουν να κρατηθούν και να επιτύχουν να μιλά με πράξεις και όχι με λόγια. Τέτοιου είδους στηρίξεις είναι ζητούμενο για εμάς τους ανθρώπους του αθλητισμού!

Εμείς στον ΠΑΣ Κόρινθος – μια ομάδα που επίσης έχει περάσει «δια πυρός και σιδήρου»- ξέρουμε να αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες που δεν γίνονται για το θεαθήναι, να αναγνωρίζουμε τους ανθρώπους που είναι κοντά στον αθλητισμό για να του δώσουν και όχι για να πάρουν από αυτόν, ανθρώπους που δεν προσδοκούν τη φωτογραφία και τη δημοσιότητα της στιγμής αλλά την αναβάθμιση των τοπικών ομάδων και του αθλητισμού στον τόπο μας γενικότερα. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο Δημήτρης Ραψωματιώτης !

Από το 2016 είναι ένας από εμάς. Ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΣ , γιατί για εμάς «οικογένεια» σημαίνει να είσαι εκεί στα δύσκολα. Να αποτελείς στήριγμα, να δηλώνεις εμπιστοσύνη όταν η κριτική και η αποδοκιμασία είναι για τους πολλούς οι εύκολοι δρόμοι!
Με την χορηγία του η οποία συνεχίζεται και στη νέα αγωνιστική περίοδο, με την παρουσία του στους αγώνες, με την εμπιστοσύνη του σε παίχτες και διοίκηση δημιουργεί στον ΠΑΣ αίσθημα ασφάλειας αλλά και κίνητρο επιτυχίας.

Η στήριξη του Δημήτρη Ραψωματιώτη στην μεγάλη ομάδα της Κορίνθου είναι έμπρακτη γι αυτό και η δική μας στήριξη στον αγώνα που εκείνος δίνει τώρα για το Επιμελητήριο θα είναι έμπρακτη!
Ο ΠΑΣ Κόρινθος σε αυτές τις εκλογές του Επιμελητηρίου στηρίζει Δημήτρη Ραψωματιώτη!
Στηρίζει τον άνθρωπο που μπορεί να εμπνεύσει, να αλλάξει και να δημιουργήσει ένα Νέο Επιμελητήριο.
Ας τον στηρίξουμε όλοι!

Κωνσταντίνος Πολύδωρας / Μέλος Δ.Σ ΠΑΣ Κόρινθος
Υποψήφιος στο τμήμα Υπηρεσιών με το συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.