Διαχειριστής

Κορινθία: Τι σηματοδοτεί η χθεσινή μυστική πολιτική συνάντηση;

Κορινθία: Τι σηματοδοτεί η χθεσινή μυστική πολιτική συνάντηση;
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Το 2018 είναι αναμφισβήτητα μια περίεργη χρονιά κι ένα έτος «γέφυρα» για τα αυτοδιοικητικά και πολιτικά δρώμενα του τόπου. Άλλωστε, είναι το μόνο ολόκληρο έτος, πριν τις αυτοδιοικητικές, τις βουλευτικές και τις Ευρωεκλογές. Είναι λοιπόν μια χρονιά ετοιμότητας, σχεδιασμού και κατάστρωσης σχεδίων για όσα έρχονται. Από την άλλη όμως, τα κομματικά επιτελεία δεν εφησυχάζουν, αφού πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι οι βουλευτικές εκλογές είναι πολύ πιθανό να γίνουν εντός του 2018, αιφνιδιαστικά ή όχι.
Ήδη οργανώνονται κομματικές συγκεντρώσεις «κλειστού τύπου» σε διάφορες περιοχές του νομού, με σκοπό το σχεδιασμό δράσεων για τις επόμενες κινήσεις. Αρκετά πρόσωπα ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι για τα ψηφοδέλτια, ενώ και σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν αρκετές ζυμώσεις, συναντήσεις και διεργασίες, επίσημα ή ανεπίσημα.
Μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες, δύο στελέχη συγκεκριμένου κόμματος από τα κεντρικά της Αθήνας, έφτασαν χθες μυστικά στην Κορινθία και είχαν συναντήσεις σχετικά με όλα τα παραπάνω. Η παραμονή τους στο νομό μάθαμε ότι διήρκησε για πάνω από τρεις ώρες. Αν αυτό δεν λέγεται «προεκλογικός πυρετός», πως αλλιώς λέγεται;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.