Κοντογιώργος εγκαλεί…Κοντογιώργο!

464

Ακούς και απορείς! Ξανακούς και όχι! Παράκρουση δεν έχεις πάθει!  Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων εγκαλεί…τον εαυτό του!

Δεν αστειεύομαι αναγνώστη μου σε βεβαιώ, είναι ο Πρόεδρος που στην τελευταία συνεδρίαση του σώματος έκανε λόγο για συνεχείς απουσίες συμβούλων από τις συνεδριάσεις, ακόμα και για 23 απουσίες σε σύνολο 25 συνεδριάσεων για να καταλήξει να ζητήσει….την στήριξη του σώματος ώστε τι να κάνει; ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ!

«Θεωρώ ότι οι δημότες μας ψηφίζουν και μας θέλουν εδώ πέρα και πρέπει να είμαστε εδώ να διαφωνούμε να συμφωνούμε, να ψηφίζουμε ή όχι.

Μια μερίδα όμως 10 συμβούλων ειδικά αυτοί που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί δεν το κάνουν» είπε ο Πρόεδρος καταθέτοντας και το καρφάκι του στους πάλαι ποτέ συντρόφους για να καταλήξει:  «Άποψή μου είναι και με τη στήριξη σας να τηρήσουμε τον κανονισμό! Πρώτα επίπληξη και μετά οριστική διαγραφή!»

Και γιατί καλέ μου Πρόεδρε χρειάζεσαι την στήριξη του σώματος για την εφαρμογή ενός κανονισμού που…ήδη έχει εγκριθεί από το σώμα;

Γιατί τόσους μήνες δεν τον εφαρμόζεις αλλά με την ανοχή σου επιτρέπεις σ αυτούς τους 10 που συνεχώς λείπουν απροκάλυπτα να συνεχίζουν να το κάνουν;

Αν αυτή σου η τοποθέτηση από την 3η τους κιόλας απουσία είχε καταγραφεί, σήμερα θα είχαμε ζήτημα συζήτησης;  

«Είμαι Πρόεδρος από το Μάιο και έχουμε συνεδριάσει 25 φορές πλην των ειδικών» είπες Πρόεδρε μου για να σημειώσεις τις 23,18,17 και 10 απουσίες στις οποίες αναφέρθηκες αποφεύγοντας ονόματα.

Φτάσαμε Ιανουάριο μήνα για να αντιδράσεις και ουσιαστικά να εγκαλέσεις τον ίδιο σου τον εαυτό αφού ως Πρόεδρος έχεις την ευθύνη της καλής λειτουργίας του σώματος και φυσικά της εφαρμογής του κανονισμού δίχως την περεταίρω έγκριση ΚΑΝΕΝΟΣ!

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.