Κινητοποιεί την Πύλο ο Κανάκης

456

 \r\n

Στο Χαρακοπιό βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος  Δήμου Πύλου  – Νέστορος κ.  Ηλίας Κανάκης  μαζί με μέλη της Ανεξάρτητης  Κίνησης  Δημοτών Πύλου –Νέστορος   « ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ»

\r\n

 Ο κ. Κανάκης συνομίλησε με κατοίκους  στους οποίους δήλωσε ότι, σε αυτήν συγκυρία, ο δήμος οφείλει να επιτελέσει υψηλό κοινωνικό έργο προς τους αδύναμους, σε αυτούς που δεν είναι σε θέση να καλύψουν τις βασικές βιοτικές τους ανάγκες.

\r\n

 Μεταξύ άλλων  ο κος Κανάκης τόνισε:

\r\n

 «Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε και να κινητοποιήσουμε τις αδρανείς δυνάμεις του  τόπου μας ώστε μέσα από συλλογική προσπάθεια , να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του πανέμορφου αυτού τόπου  (Τουρισμός ,Πολιτιστική κληρονομιά , πρωτογενής παραγωγή ) και να τον βγάλουμε από το αδιέξοδο στο οποίο  σήμερα βρίσκεται »

\r\n

 Ο κ. Κανάκης  ξεκαθάρισε ακόμα  προς τους κατοίκους του Χαρακοπιού  ότι ο συνδυασμός του οποίου ηγείται είναι ανεξάρτητος καθώς, όπως υπογράμμισε, «καμία συμφωνία, δέσμευση, παραχώρηση ή όρος δεν έχει προηγηθεί της απόφασής μας να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας. Οι υποψήφιοι μας προέρχονται από όλα τα κόμματα της κεντροαριστεράς και της κεντροδεξιάς. Ενώ η αποδοχή μας από τους δημότες είναι καθολική »

\r\n

Απο το: newsmessinia.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.