ΚΙΝΑΛ: Τα πρόσωπα του Περιφερειακού Γραφείου Πελοποννήσου

345

Χθες, Τρίτη ,συγκροτήθηκε σε σώμα το Περιφερειακό Γραφείο (Περιφερειακή Επιτροπή) Πελοποννήσου του Κινήματος Αλλαγής.  Η σύνθεση του έχει ως εξής:

Συντονίστρια:                                                                     Καπογιάννη Κωνσταντίνα (Γραμματέας ΝΕ Αρκαδίας)

Αναπληρωτής Συντονιστής:                                         Κουτσογιάννης Λεωνίδας (Γραμματέας ΝΕ Αργολίδας)

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

Περιφερειακού Πολιτικού Εργαστηρίου:            Κουτσογιάννης Λεωνίδας (Γραμματέας ΝΕ Αργολίδας) Αναπληρώτρια:                                                   Σαρανοπούλου Διαμάντω (Αν. Γραμματέας ΝΕ Αρκαδίας)

Κεντρικού Πολιτικού Προγράμματος

στην Περιφέρεια:                                                             Ανδριανόπουλος Δημήτρης (Γραμματέας ΝΕ Μεσσηνίας) Αναπληρωτής:                                                                              Τσώνης Αντώνης (Αν. Γραμματέας ΝΕ Μεσσηνίας)

Επικοινωνίας:                                                    Αγγελόπουλος Δημήτρης (Γραμματέας ΝΕ Κορινθίας) Αναπληρωτής:                                                       Σαϊσανάς Άρης (Αν. Γραμματέας ΝΕ Κορινθίας)

Περιφερειακού και Αναπτυξιακού Σχεδιασμού:  Κουφός Νίκος (Γραμματέας ΝΕ Λακωνίας)       Αναπληρωτής:                                                    Πουλικάκος Βασίλης (Αν. Γραμματέας ΝΕ Λακωνίας)              

Η επιτροπή συγκροτήθηκε με την παρουσία του υπεύθυνου Πελοποννήσου και μέλους της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής Αποστολόπουλου Τάσου και του μέλους της ΚΠΕ Ρέκκα Χάρη.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια αμφίδρομη και ειλικρινή επικοινωνία μεταξύ Κινήματος, Φορέων και πολιτών σε επίπεδο περιφέρειας. Δέσμευση όλων η συμμετοχή στην κοινή προσπάθεια διαμόρφωσης πολιτικών προτάσεων για την ανεύρεση δίκαιων λύσεων στο σημερινό πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο.  Απέναντι στις επικοινωνιακές τακτικές του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα το Κίνημα θα απαντήσει με το σχέδιο «Ελλάδα». Γιατί τα προβλήματα δεν λύνονται με λαϊκισμό και μικροπολιτικά παιχνίδια. Τα προβλήματα λύνονται με πολιτικές που συμπληρώνουν ένα γενικότερο σχέδιο και οδηγούν σε ένα υλοποιήσιμο όραμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.