ΚΙΝΑΛ Κορινθίας : Hχηρή παραίτηση Ακράτου

309

Kάποιος να ξεματιάσει το ΚΙΝΑΛ γιατί έχει πέσει πολύ γκρίνια! Κι επικίνδυνη γκρίνια!Τουλάχιστον η πρόεδρος Φώφη θα πρέπει να αφουγκραστεί την “κατηφόρα¨ που έχει επέλθει και να κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει ,γιατί αλλιώς κλείνει το μαγαζί.

Και εαν  κάποιοι εκεί ψηλά, πιστεύουν πως θα περισώσουν τις καρέκλες τους με οποιοδήποτε κόστος,χωρίς τον λαό δεν γίνεται τίποτα!

Κι ενώ παρακολουθούμε την αποχώρηση Θεοδωράκη, τις αποχωρήσεις στελεχών του, την αποχώρηση του Σπύρου Λυκούδη, την διαγραφή του Γιάννη Ραγκούση , ερχόμαστε και στα δικά μας τα Κορινθιακά, και διαβάζουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προβληματισμό την ανακοίνωση του Β. Ακράτου και την παραίτησή του απο όλες τις εκλογικές διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ , παραμένοντας όμως στην δημοκρατικά εκλεγμένη θέση του ως γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας.

Ο λόγος της παραίτησης του κ. Ακράτου ; Η σύνθεση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ η οποία απαρτίζεται απο πρόσωπα διορισμένα .Κατόπιν άνωθεν εντολής!

Και ο κ. Ακράτος διαπιστώνει πως παρά το γεγονός πως η αρχή υπήρξε αισιόδοξη, κάτι “χάθηκε” και μάλιστα πολύ νωρίς.

Ή το κλήμα είναι στραβό, ή στραβά αρμενίζουμε πατριώτη, που λέει και ο λαός μας.

 

Τζένη Σουκαρά 

Διαβάστε την ανακοίνωση του κ. Ακράτου:

“Συντρόφισσες και σύντροφοι,

Με πίστη στα ιδανικά του ΠΑ.ΣΟ.Κ το οποίο υπηρετώ με θάρρος και ιδιαίτερη τιμή, όχι μόνο στις καλές εποχές αλλά και στα ‘πέτρινα χρόνια’, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματισμό και τις σκέψεις μου, για όλα αυτά που ζούμε τις τελευταίες μέρες.

Εξελέγην γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟΚ  Κορινθίας ,στις τελευταίες εκλογές ανάδειξης οργάνων του Κινήματος μας, μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερα βαρύ για τον χώρο μας.
Την εποχή που πολλά στελέχη μας, μας γυρνούσαν την πλάτη τους, προσπάθησα να το κρατήσω όρθιο μαζί με όλα τα μέλη της Ν.Ε. και όλους εσάς μέσα σε ένα περιβάλλον τοξικό, ένα περιβάλλον  που όλοι είχαν να πουν ‘κάτι’ μόνο για το ΠΑ.ΣΟ.Κ .
Το αν τα καταφέραμε ή όχι ,θα το κρίνετε εσείς.

Συμμετείχαμε στην δημιουργία του ΚΙΝ.ΑΛ.
Παραμερίσαμε τις όποιες διαφορές και κοιτάξαμε το μέλλον  μέσα από τον διάλογο, την αποδοχή και την σύνθεση.
Κάτι όμως χάσαμε στην πορεία αυτή και μάλιστα πολύ νωρίς.
Πιστεύω ακράδαντα στις δημοκρατικές εκλογικές διαδικασίες, που καλλιεργούν τον σεβασμό και δυναμώνουν την συνοχή ανάμεσα στους συντρόφους, ‘παλιούς’ και ‘νέους’.
Η σύνθεση της νέας νομαρχιακής του ΚΙΝ.ΑΛ. με ‘εντολές άνωθεν’ και με πρόσωπα ‘διορισμένα’ ήταν κάτι που δεν μπόρεσα να αποδεχτώ.
Μοναδική διέξοδος, η (προφορική) παραίτηση μου, από όλες τις εκλογικές διαδικασίες του ΚΙΝ.ΑΛ.

Παραμένω στην (δημοκρατικά εκλεγμένη)  θέση μου,
σαν γραμματέας Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟΚ  Κορινθίας
και θα παλεύω καθημερινά για το καλό του κινήματος μας.

                Με τιμή

                                                                              Βασίλης Ακράτος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.