Κατεβαίνει ο Σαραβάκος

802

 \r\n\r\nΟ Δημήτρης Σαραβάκος αυτοδιοικητικός με ένα πλούσιο βιογραφικό όπως τέως Νομάρχης Αργολίδας και  Πρόεδρος όλων τών Νομάρχων της Έλλάδας,\r\n

 Πρόεδρος στην ΕΡΤ και σε πάρα πολλούς άλλους θεσμικούς ρόλους , γνωρίζει καλά τα προβλήματα όλης της Πελοποννήσου και όπως έχει δείξει και στο παρελθόν έχει την ικανότητα για την επίλυσή τους.Ο Δημήτρης Σαραβάκος ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα  του, αμέσως δημιούργησε μεγάλη προσέλευση στην παράταξη του όσο αναφορά την υποψηφιότητα Περιφερειακών Συμβούλων, αλλά και για στήριξη.Μετριοπαθής και αγαπητός σε όλους κατεβαίνει στο Πολιτικό Χώρο, χωρίς μεγάλα λόγια και θεατρινισμούς. Ένα όνομα πού στούς πολίτες δίνει βαρύτητα, υπευθυνότητα αλλά και σιγουριά πού στίς μέρες μας σπανίζει.  Άκολουθώντας πάντα τήν δική του γραμμή πού στοχεύει στην καλυτέρευση της Περιφέρειας και κατ” επέκταση να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες στούς πολίτες. Προτεραιότητα στον Δημήτρη Σαραβάκο είναι να δημιουργήσει μία Περιφέρεια πρόνοιας, πού να μπορεί να αντιλαμβάνεται εγκαίρως τα προβλήματα τών πολιτών και να δίνει τίς απαιτούμενες λύσεις για να μπορούν να ζούν αξιοπρεπώς.

\r\n

Απο το: korinthostv.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.