“Κατεβάζει” Λαζόπουλο στο τοπικό της Κορίνθου ο Σταυρέλης!

1196

“Η πόλη όφειλε, εμείς οι υποψήφιοι οφείλαμε ακόμα κι αν δεν είχαν διάθεση, να τους βρούμε και να τους πείσουμε, να τους επιστρατεύσουμε για το καλό του τόπου τέτοιους ανθρώπους όπως είναι ο Παναγιώτης ο Λαζόπουλος!”

Ο επικεφαλής της Πνοής Νίκος Σταυρέλης ανακοίνωσε με τον τρόπο αυτό πριν από λίγη ώρα από το Συνοικισμό τον υποψήφιο Πρόεδρο του τοπικού της Κορίνθου, τον Απόστρατο ανώτατο αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος, Παναγιώτη Λαζόπουλο καταθέτοντας την χαρά και την τιμή για την αποδοχή της πρότασης από μέρους του.

“Ήμουν πάντα ενεργός¨θα πει ευθύς εξαρχής ο υποψήφιος Πρόεδρος. “Η αγάπη και το ενδιαφέρον μου για τον τόπο μου, η γνώση και η εμπειρία που έχω αποκτήσει στην διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια αλλά και το ποιόν του ανθρώπου Νίκου Σταυρέλη με ωθούν στο να ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητά μου. Είναι Συνετός, ευφυής, μορφωμένος, έμπειρος αλλά πάνω απ όλα τίμιος! Συμπορεύομαι γιατί έχω την διάθεση και την δυνατότητα να προσφέρω! Επιθυμώ να συνεργαστώ με όλους κοιτώντας μόνο μπροστά, έτσι θα δώσουμε προοπτική στον τόπο μας”!

Τα τοπικά συμβούλια

Το τοπικό της Κορίνθου να ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Στις υπόλοιπες περιοχές ανακοινώσεις δεν θα υπάρξουν. “Θα υπάρχει ανεξάρτητη κάλπη και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο” σημείωσε ο Νίκος Σταυρέλης επισημαίνοντας βέβαια πως σε κάποιες περιπτώσεις θα υπάρξει στήριξη από την παράταξη. Το “ανεξάρτητον” του τοπικού ορίζεται από τον “Κλεισθένη” ο οποίος βέβαια αφήνει ως έχει τις αρμοδιότητες και τα οικονομικά των τοπικών συμβουλίων. Σε αυτό το κομμάτι ο Νίκος Σταυρέλης δεσμεύτηκε πως η δημοτική του αρχή θα αποδώσει στις κοινότητες κονδύλι και αρμοδιότητες ώστε να λειτουργούν ανεξάρτητα , το ύψος και ο βαθμός θα αποφασισθούν από κοινού.

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.