ΚΑΟΚ:   Βάζει το άγχος στον «πάγκο» και διεκδικεί με πάθος  νίκη και παραμονή!

1450
Ο Προπονητής Τάσος Νικητόπουλος επί τω έργω...

-Β.Μπουφης: Στον «τελικό» με τον Ίκαρο,  δεν περισσεύει κανείς!

Λαβωμένος αλλά… μαχητής! Ο ΚΑΟΚ τα παίζει όλα για όλα την προσεχή Κυριακή σ έναν αγώνα που η Διοίκηση του – 3 αγωνιστικές πριν την επίσημη αυλαία του πρωταθλήματος της Β Εθνικής- χαρακτηρίζει «τελικό»! Η ομάδα που με την άνοδο της στην Β’ Εθνική έκανε μια ολόκληρη πόλη περήφανη, καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό της, τις απουσίες ,τους τραυματισμούς και το άγχος της παραμονής -που πλέον μοιάζει με “ρωσική ρουλέτα” για 9(!) ομάδες-  να πάρει την Κυριακή από τον Ίκαρο το ροζ φύλλο αγώνα και να κάνει ίσως το πιο καθοριστικό βήμα στην υπόθεση “παραμονή”.

 

Τεράστιο αβαντάζ , η έδρα!  Γι αυτό και το κάλεσμα είναι… «πολεμικό!»

«Την Κυριακή κρίνονται τα πάντα! ΕΣΥ θα λείπεις;» η ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook συνοδευόμενη από την αφίσα του αγώνα αλλά και την… χαρακτηριστική πλέον «μπουνιά» που αν μη τι άλλο δείχνει δυναμική αλλά και…διαθέσεις (αγωνιστικές πάντα)!

Μπορεί η ομάδα να ορθώσει ανάστημα μετά τις τρεις τελευταίες ήττες;  Μπορεί να παίξει κόντρα σε τραυματισμούς , απουσίες και άγχος; Μπορεί να αποδείξει ετούτη την κρίσιμη ώρα πως η θέση της είναι στην Β’ Εθνική κατηγορία; Παίχτες , προπονητικό team και Διοίκηση δηλώνουν αποφασισμένοι να παίξουν με πάθος βάζοντας το όποιο άγχος στον πάγκο!!!

 

 

Ο Προπονητής του ΚΑΟΚ Τάσος Νικητόπουλος επί τω έργω…

 

Ο Πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μπούφης , 3 24ωρα πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση, μιλά στον moriasnews  για εκείνο το όνειρο που περιμένει πραγμάτωση, για την υπερπροσπάθεια της ομάδας κόντρα σε τραυματισμούς , απουσίες και «ανάποδα σφυρίγματα» , για την καταλυτική  παρουσία του κόσμου , για όλα εκείνα που διακυβεύονται σε 40 λεπτά παιχνιδιού!

Ερ: Απομένουν 3 αγώνες για την αυλαία του πρωταθλήματος και  το κάλεσμα της Κυριακής είναι «πολεμικό». Ο ΚΑΟΚ παίζει την κατηγορία στον αγώνα με τον Ίκαρο;

Απ: Καταρχήν να ευχαριστήσω και εσάς προσωπικά και τον Moriasnews  για την βοήθεια στην ομάδα μας. Είναι πολύ σημαντικό να προβάλλεται η προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο και σας ευχαριστούμε θερμά για ακόμα μία φορά. Βρισκόμαστε 3 αγωνιστικές  πριν το φινάλε του πιο συγκλονιστικού πρωταθλήματος των τελευταίων πολλών ετών σχετικά με την υπόθεση «παραμονή» στην κατηγορία. Σε έναν όμιλο 16 ομάδων, 9 ομάδες δεν μπορούν ακόμα να σκέφτονται τα καλοκαιρινά μπάνια! Για την ομάδα μας ισχύει ότι η κατάσταση είναι αποκλειστικά στα χέρια μας.

Ερ: Αρκεί η νίκη της  Κυριακής για να «κλειδώσει» η παραμονή  ή το μάτι σας θα είναι και στα παιχνίδια των ομάδων που σας «απειλούν» δεδομένου ότι ισοβαθμείτε με την Δάφνη και ακολουθούν με μόλις ένα βαθμό πίσω από εσάς Κηφισιά και Πανελευσιανιακός  ομάδες που έχουν ιδιαιτέρως δύσκολο έργο σε αυτήν την αγωνιστική και αναμετρώνται μεταξύ τους στην επόμενη;

Ο Πρόεδρος του ΚΑΟΚ κ.Βαγγέλης Μπούφης (δεξιά) με τον Αντιπρόεδρο της ομάδας κ.Κώστα Μίσιο

Απ:Έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας, μεσολαβεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον αδιαφιλονίκητο – πανάξιο πρωταθλητή Ιωνικό Νίκαιας, όπου το 2/2 δίνει 100% την παραμονή, ενώ υπάρχουν “σενάρια” που και μία νίκη αρκεί. Για παράδειγμα, εφόσον κερδίσουμε τον Ίκαρο την Κυριακή, ενδεχόμενες ήττες του Πανελευσινιακού εκτός έδρας με αντίπαλο τον Διαγόρα και της Κιφησιάς στην Ερυθραία, θα μας δώσουν από αυτή την αγωνιστική τη σωτηρία! Γενικά, τα αποτελέσματα των άλλων αναμετρήσεων θα διαμορφώσουν την τελική τετράδα των ομάδων που θα «πέσουν», μιας και όλα κρέμονται από μια κλωστή.

 

Ερ:‘Έχετε δηλώσει πολλές φορές , ειδικά μετά το παιχνίδι με τον Πρωτέα, πως η ομάδα ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και απουσίες. Ποιες είναι οι «διαθέσιμες δυνάμεις» για τον «τελικό», όπως χαρακτηρίσατε τον αγώνα της Κυριακής;

Απ: Οι τραυματισμοί φέτος, όπως και τα περασμένα χρόνια, είναι μία πονεμένη ιστορία, αλλά είναι σαφώς μέσα στον αθλητισμό. Εμείς ,για παράδειγμα, πήγαμε στην Κω το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε χωρίς 4 παίκτες μας. Όσοι είναι έτοιμοι την Κυριακή θα δώσουν το 1000% των δυνάμεων τους για τη νίκη.

Ερ: Έχουν προηγηθεί σπουδαίες νίκες, θα θυμηθούμε το Ηράκλειο εκτός έδρας αλλά και τον Πρωτέα εντός, ωστόσο ακολούθησαν αρνητικά αποτελέσματα μετά την 1η Απριλίου που δεν έχουν επιτρέψει από νωρίς να διασφαλίσετε την παραμονή. Πόσο έχουν «βαρύνει»  αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα αλλά και η κρισιμότητα του αγώνα της Κυριακής στην ψυχολογία των παιχτών και αν θεωρείτε πως θα είναι εκ των καθοριστικών παραγόντων για την έκβαση…

Απ: Στον αθλητισμό όταν μπαίνει το “πρέπει”, σαφώς και δημιουργείται ένα επιπλέον άγχος σε μία ομάδα. Δε νομίζω όμως ότι στα τελευταία παιχνίδια που χάσαμε ο λόγος ήταν το άγχος, αλλά η κούραση των παικτών λόγω τραυματισμών και μικρού σχετικά ρόστερ. Επίσης η αντιμετώπιση των διαιτητών σε ορισμένα από αυτά δε νομίζω ότι ήταν αυτή που έπρεπε. Ελπίζουμε να ήταν σε κακή μέρα και τίποτα παραπάνω, ενώ ευχόμαστε στα τελευταία παιχνίδια που θα κριθούν τα πάντα για όλους, να σταθούν αντάξιοι των προσδοκιών όλων των ομάδων.

Ερ: Ο ρόλος του κόσμου; Τι σημαίνει για έναν αθλητή ένα γεμάτο γήπεδο, εν προκειμένω ένα ασφυκτικά γεμάτο ΔΑΚ στις 6 Μαίου;

Απ: Αν πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου, θα ήμουν ψεύτης. Ο κόσμος της Κορίνθου περιμέναμε να είναι ακόμα πιο κοντά στην ομάδα, ειδικά στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω ότι την Κυριακή θα ξαναδούμε το κλειστό γεμάτο, ώστε και οι παίκτες να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της διοίκησης τους πιστούς μας φίλους που είναι κάθε Κυριακή στη πλευρό της ομάδας, τις οικογένειες που φέρνουν τα παιδιά τους γνωρίζοντας ότι θα δουν έναν αγώνα μπάσκετ χωρίς ακρότητες και να προσκαλέσω όλον τον φίλαθλο κόσμο της Κορίνθου να έρθει και να βοηθήσει την ομάδα μας στην τεράστια προσπάθεια που κάνει.

 

‘Ολοι οι δρόμοι λοιπόν οδηγούν την προσεχή Κυριακή στο ΔΑΚ! Για να φύγει ο Ίκαρος από το κλειστό της Κορίνθου με… φτερά καμμένα! Ο αγώνας ξεκινά στις 17:00 και όπως η Διοίκηση αναρωτιέται: ΕΣΥ θα λείπεις;;;;;

Χριστίνα Τσιορωτά

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.