Και εγένετο… εκλογές!

54

 

«Εκλογές»! Στο άκουσμα και μόνο όχι «νεκροί ανασταίνονται» που λέει το ρητό μας αλλά… αντιπολιτεύσεις βγαίνουν από τους λήθαργους και με τυμπανοκρουσίες κραυγάζουν «ερχόμεθα να σας σώσουμε» στους αδαείς που,  ωσάν τους ιθαγενείς «καθρεφτάκια» αναμένουν, έτσι τουλάχιστον νομίζουν!

Η περιοχή της Βόχας είναι παράδειγμα τρανό και όχι! Ο Θανάσης ο Μανάβης δεν είναι η μοναδική περίπτωση που αποφάσισε μετά από 3,5 έτη ανοχής, υπομονής, «χώρου βρε αδερφέ» που είχε δώσει στην δημοτική αρχή για να παράξει έργο «σιωπώντας» (και παρερμηνεύοντας ουσιαστικά τον ρόλο της αντιπολίτευσης) να μιλήσει, να παρέμβει, να επι «ως εδώ!»

Νίκος Τσίτουρας – Βουδούρης ο έτερος της αντιπολίτευσης και φυσικά εκ νέου υποψήφιος για Δήμαρχος που… είδε το φως, όχι το αληθινό αλλά των εκλογών! Διότι, πώς να εξηγήσω την «πρεμούρα» από το Νοέμβρη μήνα που οδήγησε ακόμα και τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σε «ανάσταση»; Αυτοδιοικητική πρεμούρα, μην παρεξηγηθώ , με παρεμβάσεις για δημοτικά θέματα, ερωτήματα, επισημάνσεις, κριτική, όλα για το καλό του τόπου βεβαίως – βεβαίως και διόλου δεν το αμφισβητώ!

Το ερώτημα είναι ένα και επιτακτικό!

Γιατί τώρα; Γιατί όχι και τα 3,5 χρόνια που πέρασαν; Ο λογαριασμός του υποψηφίου στο Facebook είχε τελευταία ανάρτηση στις 16 Μαΐου του 2014 όπου και ενημέρωνε για την τελική ομιλία του υποψηφίου στο Ζευγολατιό!

Μετά… επήλθε εκλογική ήττα και… σιγή!

Ανάσα δειλή καταγράφεται τον Ιούλιο του 2017 με ένα συλλυπητήριο μήνυμα ενώ ανάσα βαθιά (τρόπος του λέγειν) καταγράφουμε από το Νοέμβριο του 2017 και έπειτα!

Να τα ερωτήματα για τις οικοδομικές άδειες το Νοέμβριο του 2017, να τα ερωτήματα περί ανικανότητας ή εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων τον… Μάρτιο του 2018 (ενδιάμεσα τίποτα δεν συνέβη αξιομνημόνευτο) , να τα ερωτήματα και πάλι για το νερό τέλη του Μάρτη για να μας πιάσει το Πάσχα και… οι ευχές! Θεανθρώπου αναστηθέντος επανερχόμεθα Απριλίου μέσα να θέσουμε ερωτήματα περί της ανικανότητας (συνολικά) της δημοτικής αρχής να λύσει προβλήματα του δήμου για ν ακολουθήσει και πάλι εντός του Απριλίου η «Αναπτυξιακή πρόταση» του συνδυασμού!  

Τα ερωτήματα επανήλθαν Μάη μήνα επί εσόδων της λαϊκή αγοράς και μη απόδοσής τους επί 8 έτη στα ταμεία του δήμου! Έτσι λέει ο υποψήφιος Δήμαρχος! Αν και δεν μας λέει τα προηγούμενα 8 έτη γιατί δεν ανησυχούσε, γιατί δεν ρωτούσε, γιατί δεν έκανε την παρέμβασή του!

 

Θεμιτό ναι να ενεργοποιείσαι εντονότερα την προεκλογική περίοδο , έτσι πρέπει , έτσι είθισται! Όταν όμως όλο το προηγούμενο διάστημα σαν αντιπολίτευση «απουσιάζεις» είναι βέβαιον πως έχεις μερίδιο της ευθύνης για όλα εκείνα που δεν έγιναν και τα καταμαρτυράς , για όλα εκείνα που θα μπορούσαν να είχαν γίνει με την πίεση, την κριτική, την δημοσιοποίηση στο ευρύ κοινό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής…

Άλλωστε αυτός δεν είναι και ο ρόλος μιας αντιπολίτευσης;

 

Χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.