Ι. Αγρυπνία το βράδυ και Δοξολογία το πρωί της Πρωτοχρονιάς από τον Μητροπολίτη Κορίνθου στον Απόστολο Παύλο

436
KODAK Digital Still Camera

Kαι φέτος την Πρωτοχρονιά, όπως κάθε χρόνο, θα τελεσθούν δύο Θ. Λειτουργίες στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου.

Αναλυτικότερα, το βράδυ της Δευτέρας, 31 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20.00 μ.μ., θα τελεσθεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Διονύσιο, Ιερά Αγρυπνία για τα μοναχικά άτομα της Κορίνθου, κατά την διάρκειά της οποίας θα τελεσθούν διαδοχικά ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, ο  Όρθρος και η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, στο τέλος της οποίας θα λάβει χώρα και η κοπή της Αγιοβασιλειάτικης πίτας. Η Ι. Αγρυπνία αναμένεται να τελειώσει περίπου ώρα 1:00.

Το πρωί της Τρίτης, 1 Ιανουαρίου 2019 και από 7:00 π.μ. θα ψαλεί ο Όρθρος και εν συνεχεία η δεύτερη Θ. Λειτουργία, από τους πατέρες του Ι. Ναού. Περί δε την 11η πρωϊνή ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας θα τελέσει την επίσημη Δοξολογία για την είσοδο του Νέου Πολιτικού Έτους 2019, στην οποία, κατά το πρωτόκολλο, θα παραστούν οι Πολιτικές και οι Στρατιωτικές Αρχές της πόλεώς μας.

Καλούνται οι Χριστιανοί μας να συμμετάσχουν στις Λειτουργικές αυτές Συνάξεις, στηρίζοντας με τις προσευχές τους και την αγάπη τους την ελπίδα για ανάκαμψη του Τόπου μας από τα πνευματικά, ηθικά και οικονομικά προβλήματα, που συνεχίζουν να τον ταλανίζουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.