Ισχυροποιεί την ομάδα του και “κλειδώνει” την επανεκλογή ο Αννίβας

7303

Κινήσεις στρατηγικής σημασίας από το Δήμαρχο Βέλου – Βόχας Αννίβα Παπακυριάκο ο οποίος χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια εργάζεται μεθοδικά προκειμένου να ισχυροποιήσει εν όψει εκλογών τον συνδυασμό του και να “κλειδώσει” την επανεκλογή του.

Βασιλική Χαρλάυτη, Γιώργος Μαγγίνας και Κωνσταντίνος Καραχοντζίτης τάσσονται στο πλευρό του και διαθέτουν τις δυνάμεις τους, όλοι με στόχο την προαγωγή του τόπου που μεγάλωσαν και ζουν.

” Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόταση του Δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου και της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Βέλου-Βόχας για την συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές του Μαίου. 
Τον ευχαριστώ πολύ και εύχομαι να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπο μου” αναφέρει η κ.Βασιλική Χαρλαύτη στην ανακοίνωσή της.

Την σημασία της συμμετοχής των νέων στα κοινά του τόπου τους τονίζουν από την πλευρά τους Γιάννης Μαγγίνας και Κωνσταντίνος Καραχοντζίτης απευθυνόμενοι στους συνδημότες του: “Αγαπητοί συνδημότες. Στους δύσκολους και μεταβατικού καιρούς που ζούμε η ενασχόληση των νέων με τα κοινά γίνεται μια επιτακτική ανάγκη για την καλύτερη εκπροσώπηση της κοινωνίας στις αποφάσεις που κρίνουν το μέλλον της. Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του Δημάρχου κ. Αννιβα Παπακυριακου ώστε να συνδράμω με τις δυνάμεις μου στην εξέλιξη του τόπου μας.Η υποψηφιότητα του Δημάρχου είναι μια υπενθύμιση ότι ο Δήμος μας μπορεί να προχωρήσει με τις πιο σοβαρές κ αξιόπιστες λύσεις. Αποφάσισα να στηρίξω αυτή την υποψηφιότητα και θα συμμετάσχω στην προσπάθεια του!!!” αναφέρει ο κ.Γιάννης Μαγγίνας.

“Πιστεύω ακράδαντα – ενάντια στην αποχή και απαξίωση της πολιτικής από την νέα γενιά – ότι είναι ευθύνη κυρίως της νεολαίας και των νέων ανθρώπων η ενασχόληση με τα κοινά του τόπου τους, των ανθρώπων που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, διαβιούν και εργάζονται σ’ αυτόν, αυτοί και οι οικογένειές τους.

Με αυτές τις σκέψεις, η ψήφος εμπιστοσύνης του συντοπίτη μου θα ήταν τιμή στο πρόσωπο μου, μία ψήφος εμπιστοσύνης στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύω και υπηρετώ.

Είμαι σίγουρος ότι εάν η πολιτική και ο αθλητισμός συναντώνται στο όραμα και τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι», μπροστά μας υπάρχει λαμπρός στίβος προσπαθειών” σημειώνει μεταξύ άλλων στη δική του δήλωση ο Κωνσταντίνος Καραχοντζίτης.

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.