Θυμήθηκε τα Τρίκαλα ο Ανδρικόπουλος!

208

Παρ ότι ο καιρός είναι καλός και η θερμοκρασία ιδιαίτερα ψηλά για Νοέμβριο, οι χειμερινοί προορισμοί δεν παύουν να προετοιμάζονται για να υποδεχτούν τους επισκέπτες τους. Ένας εξ αυτών τα Τρίκαλα Κορινθίας, η “μικρή μας Ελβετία” στην οποίαν για να φτάσεις περνούσες από τα χίλια κύματα του άθλιου και επικίνδυνου σε πολλά σημεία οδικού δικτύου! “Ο Ζορμπάς φταίει” φαίνεται να λέει η δημοτική αρχή η οποία διαφημίζει στο facebook τις ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιεί προς τα Τρίκαλα. Ο Ζορμπάς βέβαια ένα διήμερο ήταν και ευθύνη έχει, αλλά Δήμαρχε μου, απλά την επιδείνωσε την κατάσταση! Δεν την δημιούργησε! Καλώς κάνεις και αποκαθιστάς, καλώς κάνεις και “διαφημίζεις”, εκλογές έρχονται, αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε! 

Όσοι έχουμε επισκεφτεί τα Τρίκαλα γνωρίζουμε καλά πως τα προβλήματα του δρόμου υπήρχαν, ο χειμώνας δημιουργεί πολλά από αυτά, και οι παρεμβάσεις χρειάζεται να είναι συνεχείς… Τα υπόλοιπα είναι απλά, για εκλογική κατανάλωση!

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.