Θριάμβευσε! Πρώτο βραβείο στο Pagani για την Χορωδία του 3ου δημοτικού Σχολείου Κιάτου

1072

Πήγε, τραγούδησε και “σάρωσε” ! Σκόρπισε χαρά , παιδικά χαμόγελα, περηφάνια και ικανοποίηση σε όλους όσους συνέδραμαν , την πίστεψαν και είπαν “Προχώρα”!

Ο λόγος για την χορωδία του 3ου δημοτικού σχολείου Κιάτου που κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό στην πόλη Pagani της Ιταλίας..

Η Χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου, υπό τη διεύθυνση της μουσικού του σχολείου  και μαέστρου κ. Γερολύμου Μαρίας εκπροσώπησε την Ελλάδα και το Φεστιβάλ Καρδίτσας στον ΙΙΙ Διεθνή Μουσικό Διαγωνισμό, στην πόλη  Pagani της Ιταλίας, στις 23/4/2018 και απέσπασε το          Α΄  Βραβείο με  βαθμολογία 98/100  στην κατηγορία Μουσικά Σύνολα –Σχολικές Χορωδίες.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, συγχαρητήρια στη μαέστρο και στους καθηγητές τους. Αυτές οι “νίκες ” εαν δεν γίνουν με ομαδικό πνεύμα και έμπνευση δεν επιτυγχάνονται ποτέ.

Με δημόσια επιστολή της , η Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου κ. Τσαμαντά Ελένη εκφράζει τα ειλικρινή συγχαρητήρια προς τη μουσικό και μαέστρο κ. Γερολύμου Μαρία,  την εκπαιδευτικό της Στ΄ τάξης        κ. Μπακλώρη  Παναγιώτα, τους μαθητές και τις μαθήτριες της Χορωδίας για τη διάκρισή τους  καθώς  αποτελεί επίτευγμα συλλογικής και ομόψυχης εργασίας και προσπάθειας.

Εκφράζει επίσης τις  ευχαριστίες της προς την Επιτροπή του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Ευθυμιάδη Νικόλαο που επέλεξαν τη  Χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ΙΙΙ Διεθνή Μουσικό Διαγωνισμό στην πόλη  Pagani της Ιταλίας, καθώς και τη  Διεθνή  Καλλιτεχνική  Επιτροπή  του Διαγωνισμού που μας τίμησε με το πρώτο βραβείο.

Επίσης, να ευχαριστήσει την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας κ. Αντωνίου Αλέξανδρο και      τη Σχολική Σύμβουλο της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας κ. Καραβά Ζαχαρούλα, την Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνα, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που συνέβαλαν στην πραγμάτωση της προσπάθειας.

Επιπλέον να απευθύνει τις θερμές ευχαριστίες για τη συνδρομή τους στην υλοποίηση της μετάβασης των μαθητών της  Χορωδίας στην Ιταλία, προς:

την Περιφέρεια Πελοποννήσου

την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας

τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλλίρη Πελοπίδα

την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου

τον Δήμο Σικυωνίων

τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου

την Ένωση Μικρασιατών Νεάπολης Κιάτου

και επιχειρήσεις της περιοχής.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.