Η selfie του Βασιλακόπουλου , οι πρώτοι Βουλευτές και τα χιλιάδες ευρώ του Τατούλη!

145

Το Περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου βγήκε.. παγανιά! Θα συνεδριάζει λέει σε όλες τις πόλεις πλέον, αλλά αυτό – αν δεν με απατά η μνήμη μου- από αρχή της θητείας είχε οριοθετηθεί ασχέτως εάν ελάχιστες φορές έγινε! Η ουσία είναι τώρα πως , ένεκα θέρους; Ένεκα εκλογών; Το σώμα θα επισκέπτεται και τις άλλες πρωτεύουσες με πρώτη στάση το Ναύπλιο!

Η αίθουσα που φιλοξένησε την συνεδρίας , το Βουλευτικό!

Είπαν λοιπόν και οι σύμβουλοι να απαθανατίσουν τις στιγμές και να… σελφάρουν!

Θοδωρής Βασιλακόπουλος ο Κορίνθιος λοιπόν σε πρώτο πλάνο με τον Ευάγγελο Ντάνη, φιγουράρουν σε ανάρτηση στα social, με τον σύμβουλο της Κορινθίας – ναι , ναι περιφερειακός είναι ο Θοδωρής ασχέτως εάν τίποτα δεν ακούτε ως παρέμβαση συμπολίτες- να οριοθετεί σε 5,5 γραμμές τους λόγους της…selfie!

«Με τον Evaggelos Ntanis στο βουλευτικό στο Ναύπλιο! Το κτήριο ιστορικό και εμείς καθόμαστε ως Περιφερειακοί Σύμβουλοι στις θέσεις που κάθονταν οι πρώτοι Έλληνες βουλευτές! Το θέμα είναι ότι και σε αυτήν τη συνεδρίαση η Περιφερειακή Αρχή μοιράζει χιλιάδες ευρώ αφειδώς χωρίς σχέδιο στις περισσότερες περιπτώσεις και λοιδορεί κάθε διαφορετική φωνή. Αλλά για όλα αυτά σε άλλη ευκαιρία» γράφει χαρακτηριστικά και όλοι εμείς αναμένουμε την…επόμενη ανάρτηση για να μάθουμε τα «αφειδώς μοιράζει χρήμα» και τα «λοιδορεί κάθε διαφορετική φωνή». Τούτα βλέπεις αναγνώστη μου ήταν μικρότερης αξίας από την selfie με το Βουλευτικό πίσω και την αναφορά πως οι σύμβουλοι κάθισαν στις καρέκλες που κάθονταν οι πρώτοι Έλληνες Βουλευτές!

Συμπέρασμα; ήταν μια ωραία μέρα στο Ναύπλιο!

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.