Η “Συμμαχία” τιμά την γυναίκα βάζοντας τους άντρες να μιλήσουν!

7406

Είναι μια εκδήλωση αφιερωμένη στη γυναίκα! Ο λόγος όμως δεν θα δοθεί σ εκείνην προκειμένου να μιλήσει για τα όσα μπορεί και κατορθώνει, για το ποιες δυσκολίες συναντά, για το πως επιτυγχάνει να ενσαρκώνει με επιτυχία ρόλους πολλούς ! Η γυναίκα σε αυτήν την εκδήλωση θα σιωπήσει και…θ ακούσει!

Οι άντρες θα πάρουν το λόγο, οι άντρες θα έχουν το βήμα για να πουν όχι τα τετριμμένα αλλά λόγια ψυχής!

Εκείνα τα λόγια που θα εκφράσουν την αναγνώριση, την ευγνωμοσύνη, την αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας, της αδερφής, της συζύγου, της κόρης, της συναδέλφου…

Έτσι έχει επιλέξει η «Συμμαχία Πολιτών» του Βασίλη Νανόπουλου να τιμήσει την γυναίκα σε μια εκδήλωση την ημέρα που η παγκόσμια κοινότητα την τιμά, την 8η του Μάρτη, στο Δημοτικό θέατρο της πόλης, το θέατρο «Θωμάς Θωμαίδης» !

«Θα δείξουμε τη μέρα αυτή ότι αισθανόμαστε πως οφείλουμε στην γυναίκα! Θα δείξουμε την εκτίμηση και το σεβασμό μας! Θα καταθέσουμε την αναγνώριση μας» θα πει ο Βασίλης Νανόπουλος προσκαλώντας όλες τις γυναίκες του δήμου το βράδυ της Παρασκευής, στις 19:00, στο δημοτικό θέατρο!

Οι άντρες που θα πάρουν το λόγο είναι ο Αρχιμανδρίτης Άνθιμος, ο πλαστικός χειρούργος και διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών Απόστολος Μανδρέκας , ο Κωνσταντίνος Βασάλος, chef της ελληνικής γαστρονομίας και φυσικά ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών ο κ.Βασίλης Νανόπουλος!

Η εκδήλωση πέραν του προγράμματος ομιλιών που δίνεται στην δημοσιότητα, θα κλείσει μέσα της και εκπλήξεις, εκπλήξεις οι οποίες θ αρχίσουν ν αποκαλύπτονται από την είσοδο της πρώτης γυναίκας στο χώρο!

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.