Η πόλη «διψά» για xmas night run!

2510

Το πρώτο βήμα ήταν…δειλό και γεμάτο προσδοκία! Ήταν βλέπεις απλά μια σκέψη σ ένα μυαλό που  δεν ησυχάζει… «Θα πετύχει»; «θα έχει ανταπόκριση;» τα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν μετά την σκέψη αυτή αφού…. Ένας Χριστουγεννιάτικος νυχτερινός αγώνας στην πόλη της Κορίνθου,τι νόημα θα είχε, χωρίς τον κόσμο;

Η συμμετοχή απέδειξε πως η σκέψη του Γιάννη Βαμβακίδη και του Τρίαθλον ήταν εκείνη που έλειπε! Εκείνη που από καιρό περίμενε να πραγματωθεί! Η αποδοχή της σε επίπεδο συμμετοχών αλλά και σε επίπεδο στήριξης από επιχειρηματίες της πόλης το απέδειξαν στην πράξη!

Απέδειξαν πως και κόσμος  που θέλει να λαμβάνει μέρος σε ανάλογες διοργανώσεις υπάρχει και επιχειρηματίες που βλέποντας λιγάκι πιο πέρα, πραγματώνουν τις σκέψεις των «ανήσυχων» όπως είναι όλοι όσοι απαρτίζουν το Τρίαθλον!

Το 1ο xmas night run λοιπόν, στις 16 Δεκεμβρίου του 2017 άφησε το αποτύπωμά του στην πρωτεύουσα, έβαλε θεμέλια θεσμού και έδωσε ραντεβού για τον Δεκέμβρη του 2018! 

Θυμηθείτε όσα έγιναν πέρυσι: 

Το απόγευμα του Σαββάτου , στις 15 Δεκεμβρίου 2018, σ αυτό το ραντεβού δήλωσαν όλοι “παρών”! Όσοι ήταν και πέρυσι και ακόμα περισσότεροι! Οι συμμετοχές άγγιξαν τις 600 και…έτσι απλά οι δρόμοι της πόλης γέμισαν με ανθρώπους κάθε ηλικίας και κάθε αθλητικής κλίμακας, με μπλουζάκια κόκκινα και λευκά, με σκουφάκια Αι Βασίλη στο κεφάλι τους και το κυριότερο; Με χαμόγελα στα πρόσωπά τους!

Εκκίνηση, στον Φλοίσβο και αυτή τη φορά! Οι διαδρομές δυο,2,5 και 5 χιλιόμετρα και το κλίμα πανηγυρικό από νωρίς! Όχι για το μετάλλιο, το οποίο σημειωτέον ήταν πρωτότυπο καθ όλα, όχι για την θέση στο βάθρο, αλλά για την συμμετοχή, για την εμπειρία, για την γιγάντωση μιας προσπάθειας που τελικά;Τόσο μεγάλη ανάγκη την έχει η πόλη!

Εκεί οι αθλητές, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, εκεί οι διοργανωτές, εκεί οι μεγάλοι χορηγοί που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει, το κατάστημα παιδικών ρούχων ΠΑΙΔΟΔΡΟΜΟΣ ,ι η επιχείρηση της FYRKO, Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ, Οι επιχειρήσεις Σταματόπουλος, Γουγάς και τόσοι άλλοι ήταν εκεί για να δοθεί για 2η χρονιά φέτος εκκίνηση στο xmas night run της Κορίνθου!

Το 2ο λοιπόν βήμα της διοργάνωσης διόλου δειλό δεν ήταν! Ήταν γενναίο! Ήταν «πληθωρικό», ήταν για 2 και πλέον ώρες “η καρδιά της πόλης!”

Τα δε σχόλια που ακολούθησαν το πιστοποιούν με τον πιο ηχηρό τρόπο αφού ήταν διθυραμβικά!

ΥΓ: Εμείς, δεν τρέξαμε, αλλά είμασταν εκεί και φωτογραφίσαμε! Δηλώνουμε δε ιδιαιτέρως υπερήφανοι αφού ένα από τα “κλικ” μας “ανέβηκε” στο εξώφυλλο του διοργανωτή!!!!!

Ραντεβού του χρόνου λοιπόν…περισσότεροι! Και συμμετέχοντες και Υποστηρικτές!

Χριστίνα Τσιορωτά 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.