Η “Πολιτική ηθική” της ΝΔ και ο στόχος της ακυβερνησίας στην Πελοπόννησο

1226

” Η ΝΔ έχει υποψήφιο Περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο. Είναι ηθική η υποχρέωση των στελεχών της που έχουν εκλεγεί Περιφερειακοί σύμβουλοι και ειδικά αυτοί που κατέχουν θέσεις διοίκησης να πάρουν θέση!!” γράφει σε ανάρτησή του στο fb ο κ. Δημήτρης Μήλιος , συντονιστής  της επιτροπής πόρων και διαφάνειας της ΝΔ.

Ο κ. Μήλιος είναι χρόνια κομματικό στέλεχος της παράταξης στην Κορινθία.Το κάλεσμα στους Νεοδημοκράτες δεν μου προκαλεί εντύπωση. Αυτό πρέπει να κάνει αυτό κάνει.

Δεν θα σχολιάσουμε τον τρόπο που θα πρέπει ένας υποψήφιος να προσεγγίσει τους πολίτες και για το πώς εν τέλει η κοινωνία θα πρέπει να τον γνωρίσει.

Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι πως “καλεί τους εκλεγμένους Περιφερειακούς συμβούλους του Πέτρου Τατούλη και ειδικά εκείνους που κατέχουν θέσεις διοίκησης να πάρουν θέση!”

Τι εννοεί δηλαδή; 

α) Να δηλώσουν πως στηρίζουν τον κ. Νίκα, ενώ αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κυβερνώσας περιφερειακής παράταξης;

β) Να ανεξαρτοποιηθούν; Επιθυμεί δηλαδή τι; Να μην επιτελείται έργο στην Περιφέρεια;

Έτσι σέβεται η ΝΔ την αυτοδιοίκηση; Με εντολές ρεβανσισμού επιθυμεί την ακυβερνησία; Επιθυμεί τι; Την “διάλυση” της παράταξης Τατούλη και υποχρεώνει τους Πελοποννησίους στο τέλμα , στο “πάγωμα” έργων , στο απόλυτο τίποτα;

γ) Δίνει εντολή η ΝΔ μέσω του κ. Μήλιου να πάρουν θέση εκείνοι που εξελέγησαν με τον Πέτρο Τατούλη και κατέχουν θέσεις διοίκησης !

Έτσι αντιλαμβάνονται την διοίκηση; Με φιλοσοφία απολυταρχική ,με υπόγειες διαδρομές και πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, εκτελέστε την διαταγή εσείς οι απανταχού αντιπεριφερειάρχες γιατί δόθηκε εντολή, και πάρτε θέση!ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!

Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι , τόσο ξεδιπλώνονται οι διαθέσεις και οι προθέσεις.

Η Νέα Νέα Δημοκρατία, με το αφαιρετικό σήμα, έχει δυστυχώς απωλέσει πολλές απο τις παλαιές της προσεγγίσεις με την κοινωνία.Εκπέμπει έναν αριβισμό επικίνδυνο. Οι διαθέσεις που επιδεικνύονται, προωθούνται και αγγίζουν τα όρια της επιβολής, δεν υπάρχουν πια. Η κοινωνία τις αντιλαμβάνεται και τις  απομονώνει απαξιώνοντας τες.

Ποιος είναι εκείνος που μιλά για ηθική όταν ΕΠΙΒΆΛΕΙ τα παραπάνω,απέναντι σε όργανα κι εκπροσώπους που  λειτουργούν και υπάρχουν με την ψήφο των Πελοποννησίων πολιτών; 

Ποιος ειναι εκείνος που μιλά για ηθική , προτρέποντας σε κάτι “πολιτικά αήθες”;

Κρίμα για ” νέο” της Νεάς Δημοκρατίας ! Πιο αριβιστικό πεθαίνεις!

ΥΓ Επειδή γνωρίζω κι εκτιμώ τον κ. Μήλιο,κι επειδή κατέχει την θέση αυτή, θεωρώ δεδομένο πως εκτελεί εντολές του κόμματος. Γι αυτό και αναφέρομαι στο κόμμα .Και όχι στον ίδιο.

Τζ. Σουκ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.