Η πληθωρική παρουσία του Τατούλη στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου – “Απών” ο Νίκας

662

Πρόβα υποψηφίων αποτέλεσε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Επιμελητηρίου, λόγω της συγκέντρωσης πλήθους επιχειρηματιών, φορέων, θεσμικών..

Αν εξαιρέσουμε βέβαια τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα που δεν άδραξε την ευκαιρία για μια ακόμα φορά να βρεθεί σε μια εκδήλωση που πάντα αποτελεί γεγονός για τα Κορινθιακά δρώμενα, αλλά και να έρθει σε επαφή με τον παλμό του Κορινθιακού επιχειρείν .Αυτό επικοινωνιακά αποτελεί “ολέθριο λάθος” και είναι ανεξήγητο πώς το έπραξε μέχρι ώρας “άγνωστος” προς τους Κορινθίους , Νίκας.

Ομολογουμένως εκείνος που βρέθηκε παντού ήταν ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης. Πληθωρικός και άμεσος, στην κυριολεξία “όργωσε” την αίθουσα συνομιλώντας με όλους. Σε αντίθεση με τον Γιώργο Δέδε ,ο οποίος κράτησε μια διακριτική στάση, και έφυγε σχετικά γρήγορα.(ενδεχομένως να είχε κάποιες άλλες υποχρεώσεις).

Κατά κοινή ομολογία ο Τατούλης δείχνει πως το αισθάνεται, το θέλει και το βιώνει πως είναι ο Περιφερειάρχης όλων, και του το αναγνωρίζουν ως φαίνεται και οι Κορίνθιοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.