Η Περιφέρεια κατά του “άφαντου” βουλευτή

1110

Σχολιάζοντας την ερώτηση του βουλευτή Κώστα Βλάση , η Περιφέρεια με δελτίο τύπου, αναφέρει τα εξής:

Το ύφος της ερώτησης του κ. Βουλευτή προδίδει την απαξίωσή του προς τους θεσμούς της αυτοδιοίκησης.

Μας προκαλεί επίσης θυμηδία η ερώτησή του προς τους κυρίους Υπουργούς, ώστε να του απαντήσουν … ! Αν οι Δήμοι της Αρκαδίας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχουν κάνει τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και καθαρισμού των δημοσίων υποδομών.

Όταν οι Δήμοι και η Περιφέρεια βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης των ακραίων καιρικών φαινομένων, που έπληξαν με μεγάλη σφοδρότητα την Πελοπόννησο, ο κ. Βουλευτής ήταν άφαντος.

Μέχρι σήμερα μάλιστα ουδέποτε έχει διαπιστωθεί κάποια παρέμβασή του ή ενέργειά του που να εξασφαλίζει πόρους και αρμοδιότητες στην αυτοδιοίκηση, ούτως ώστε να έχουν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν κατάλληλα για τέτοια φαινόμενα.

Θα πρέπει κάποια στιγμή να βρεθεί κοντά στους πολίτες και στους θεσμούς της αυτοδιοίκησης, να ενημερωθεί για τις πραγματικές ανάγκες, ούτως ώστε να μπορέσει να συνδράμει το έργο τους και όχι να επιδίδεται σε ανούσιες ερωτήσεις, πάντα εκ των υστέρων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.