Η ΝΔ “τρέχει” δημοσκόπηση για δήμο Κορινθίων και Περιφέρεια

1367

Δημοσκόπηση διεξάγεται αυτές τις ώρες για τον δήμο Κορινθίων και για τις Περιφερειακές εκλογές .Απο τα ερωτήματα φαίνεται πως η δημοσκόπηση προέρχεται απο την Πειραιώς , αφού τα πρόσωπα που μετρά αφορούν τις υποψηφιότητες  στον δήμο Κορινθίων, μέσα σε αυτές και του Πελοπίδα Καλλίρη , παρά το γεγονός πως δεν έχει ανακοινώσει.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ επρόκειτο η ΝΔ να διενεργήσει δημοσκόπηση  και το γνωρίζουν οι κύριοι Καλλίρης και Νανόπουλος, με σκοπό να γεφυρωθεί το “χάσμα” που δημιουργήθηκε μετά την συνεδρίαση του Νομαρχιακού οργάνου.

Το παραπάνω γεγονός πιστοποιείται και απο “τα δίδυμα” που σχηματίζει η εταιρία δημοσκόπησης .Ρωτά λοιπόν ποιον θα ψήφιζαν οι Κορίνθιοι ανάμεσα στους κυρίους Πνευματικό και Καλλίρη καθώς επίσης ανάμεσα στους κυρίους Πνευματικό και Νανόπουλο.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της δημοσκόπησης είναι πως τα “δίδυμα” στις Περιφερειακές εκλογές είναι μόνο αυτό των κυρίων Νίκα και Δέδε (παρά το γεγονός πως δεν έχει ανακοινώσει ακόμα υποψηφιότητα.

Η δημοσκόπηση επίσης ρωτά την άποψη των ψηφοφόρων σχετικά με πρόσωπα (τα οποία πρόσκεινται στο χώρο της ΝΔ) Μέσα στα πρόσωπα αυτά που φαίνεται πως “βολιδοσκοπούνται” για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Κορινθίας , παράδοξο φαντάζει το όνομα του  Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.