Η “κουλτούρα” ..της πολιτικής για τις λάσπες και την καταστροφή

678

Κατέθεσε  ο κ. Βλάσης, βουλευτής της ΝΔ Αρκαδίας,ως όφειλε,ερώτηση στους αρμόδιους υπουργούς για τις ζημιές που προκάλεσε ο κυκλώνας στην Αρκαδία.Ο βουλευτής ζητά άμεση καταγραφή των ζημιών και αποκατάστασή τους.Εκείνο ωστόσο που είναι άξιο προσοχής,και διαφοροποιείται απο τους άλλους Πελοποννήσιους συναδέλφους του ο κ. Βλάσης, είναι πως δεν αρκείται μόνο σε αυτό.Ρωτά εάν είχαν  παρθεί τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων και αν είχαν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και καθαρισμού των δημοσίων υποδομών από τους αρμοδίους φορείς (Δήμοι-Περιφέρεια).

Αυτό το τελευταίο  κ. βουλευτά, κυρίως επειδή αφορά το νομό σας που δεν επλήγη όσο άλλοι, δείχνει πόσο μετράει η κομματική σκοπιμότητα ακόμα και στις δύσκολες στιγμές.

Επαναλαμβάνω πως κανένας βουλευτής δεν αναφέρθηκε σε αυτό, να καπηλευθεί δηλαδή, λάσπες και καταστροφή, για να κερδίσει τις όποιες κομματικές εντυπώσεις.

Eξάλλου, τι να ρωτήσει τους υπουργούς ; Αν γνωρίζουν κάτι για τους καθαρισμούς των ρεμάτων απο τους δήμους και την Περιφέρεια;

Αυτή είναι “μια άλλη κουλτούρα” πολιτικής.

 

Τζ. Σουκ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.