«Η Επέτειος του «όχι», το «ναι» και η περιφορά υποψηφίων

958

Ταχέως πλησιάζει η Εθνική μας Επέτειος, η Επέτειος του «όχι» και οι προεtοιμασίες είναι πυρετώδεις! Οι δήμοι και οι περιφέρειες  σημαιοστολίζουν τα δημόσια κτίρια, οι κυβερνώντες ξεσκονίζουν κοστούμια με ή χωρίς γραβάτες και λαμβάνουν «φύλλο πορείας» για να εκπροσωπήσουν την κυβέρνηση στην περιφέρεια, στα σχολεία οι πρόβες για το «σωστό βήμα» είναι εντατικές ενώ κάποιοι άλλοι αναθεματίζουν που η αργία πέφτει Κυριακή και την χάνουν!

Η χώρα, σε κάθε περίπτωση, είναι σε αναβρασμό, ήδη στα δημοσιογραφικά email φτάνουν τα προγράμματα εορτασμού και οι παρουσίες εκ κυβερνήσεως και προς τούτο «δοκιμάζονται» μικρόφωνα και τεστάρονται εξοπλισμοί προκειμένου να καταγραφούν δηλώσεις, είναι βλέπεις και η προεκλογική περίοδος!

Κι αφού είπα προεκλογική περίοδος δεν μπορώ να μην ενσωματώσω στα της Εθνικής Επετείου και του ιστορικού «όχι», το «ναι» που ζητά υποψήφιος Δήμαρχος να του πουν οι συνδημότες του επιλέγοντας να παρουσιαστεί, με αρχές και υποψηφίους την παραμονή του «όχι», ημέρα Σάββατο! Σαφώς και στην επιλογή «υπάρχει μήνημα»! Μήνυμα ανατροπής που μπορεί να συντελεστεί, μήνυμα επικράτησης!«Είστε φίλοι μου, έλατε» καλεί και προσκαλεί κάνοντας λόγο για «αληθινά θαύματα» που μπορούν να συμβούν  στην περιοχή στην οποίαν κατέρχεται…

Ο Μάιος θα δείξει… Προς το παρόν και μέχρι τότε, υποψήφιοι όλων των βαθμίδων θα περιφέρονται, θα χαιρετούν, θα χαμογελούν και θα υπόσχονται! Και… τα θαύματα θα είναι το λιγότερο!

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.