Η…ενόχληση του Προέδρου Κοντογιώργου!

918

Ανοιχτές και δημόσιες οι συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων, έτσι και της Κορίνθου! Σπεύδεις λοιπόν σε μια τέτοια το βράδυ της Τρίτης για να έρθεις αντιμέτωπος με την..ενόχληση του Προέδρου του σώματος!

ώρα 19:00 λοιπόν, ώρα έναρξης της συνεδρίασης, η αίθουσα είναι σχεδόν άδεια. 2-3 σύμβουλοι και εκπρόσωποι μέσων ενημέρωσης οι οποίοι αναμένουν στωικά!

Στην αίθουσα μπαίνει 10 λεπτά αργότερα ο Πρόεδρος του σώματος Τάσος Κοντογιώγος ο οποίος αντικρίζοντας τα Μέσα Ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους που τα εκπροσωπούσαν αναφωνεί με εμφανέστατη τη δυσαρέσκεια και την απαξίωση στο πρόσωπό του: “Μπα! Κόσμο βλέπω! Βρε τι λέτε;”

Λέμε αγαπητέ μου Πρόεδρε πως λυπούμεθα πολύ αν σας χαλάσαμε την διάθεση σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορέσατε να συγκρατηθείτε και καταπατώντας τους τρόπους ευγενείας και την φιλοξενία για την οποίαν φημίζεται η χώρα μας, τοποθετηθήκατε ως προαναφέρθηκε!

Επιπλέον λέμε πως οι συνεδριάσεις είναι ανοιχτές και δημόσιες και πως..μάλλον έχετε μπερδευτεί με τις συνεντεύξεις του Δημάρχου από τις οποίες επισταμένα τους τελευταίους μήνες τα συγκεκριμένα μέσα που δημιούργησαν την δυσαρέσκεια σας , εξαιρούνται του πίνακα αποδεκτών των προσκλήσεων…

Ευελπιστούμε σε καλύτερες μελλοντικά αντιδράσεις διότι…αγαπητέ μου Πρόεδρε στις συνεδριάσεις, θα μας βλέπετε!

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.