Η “διπλωματία” της Μικρασιατικής Στέγης που αποθεώνει ακόμα και τα “υπόγεια”

1230

Όποιος έχει παρακολουθήσει ποτέ την εκδήλωση της κοπής πίτας της Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου, θα έχει διαπιστώσει – δεν μπορεί- τους ατελείωτους χαιρετισμούς των επισήμων και μη επισήμων που η Μικρασιατική Στέγη τους “στέφει” ως επισήμους με αποτέλεσμα το ακροατήριο να “γονατίζει” στην κυριολεξία απο αυτή την διαδικασία χρόνια τώρα. Έτσι και φέτος ! Και ποιος δεν μίλησε ; Όλοι υπήρξαν χρήσιμοι του μικροφώνου! Αυτό έχω την αίσθηση πως έχει να κάνει με μια ιδιότυπη “διπλωματία” της Μικρασιατικής Στέγης που επιθυμεί να τα έχει καλά με όλους..Σε σημείο βέβαια απελπιστικής τρέλας όταν καλείται να διαχειρισθεί μια εκδήλωση!

Αυτή η “ιδιάζουσα διπλωματία “έφτασε και στο σημείο να καλεί ακόμα και τον δήμαρχο να βγει στο μικρόφωνο να ευχηθεί βεβαίως , όπως ήταν επόμενο και το πλέον φυσιολογικό άλλωστε, αλλά εκλήθη και για να ανακοινώσει τα “ευχάριστα” που αφορούν την δημιουργία μουσείου στα …Υπόγεια της ΔΕΥΑΚ!Είναι γνωστή η διαφωνία της Μικρασιατικής Στέγης στο άκουσμα αυτής της δρομολογημένης πρότασης της δημοτικής αρχής.Αλλά λόγω της εκδήλωσης και αυτής της ακατανόητης “γλύκας” προς άπαντες αιρετούς και υπολοίπους ακόμα και το υπόγειο μιας δημοτικής υπηρεσίας για να χωρέσουν τα κειμήλια των Μικρασιατών της Κορίνθου έγινε “ευχάριστο νέο”!

Εδώ όμως “παύει” η διπλωματία , επιτρέψτε μου, και μετατρέπεται σε κακοστημένη παράσταση!Και δεν είναι ωραίο.

Αν το σκεφτείτε λίγο, θα αντιληφθείτε πως έχω δίκιο!

Τζ. Σουκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.