Η διαμάχη για τα σκουπίδια ΔΕΝ είναι άλλοθι για όλα!

85

Θέμα σχεδίων βιώσιμης αστικής ανάπτυξης έθεσε στα προ ημερησίας θέματα του χθεσινού ΔΣ Κορινθίων ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας Βασίλης Νανόπουλος ,διαπιστώνοντας πως χάνονται ευκαιρίες για έργα στο δήμο Κορινθίων, ενώ την ίδια στιγμή Καλαμάτα και Ναύπλιο προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.
Η απάντηση του δημάρχου ομολογουμένως αιφνιδίασε όταν πληροφόρησε το σώμα πως ο δήμος Κορινθίων μαζί με τον δήμο Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων είχαν αποφασίσει να συνεργαστούν πάνω στα σχέδια βιώσιμης αστικής αναπτυξης αλλά η Περιφέρεια είχε άλλη άποψη και μάλιστα με πολιτική απόφαση σήμερα ,η οποία είναι άγνωστο εάν προχωρήσει, θέλει να δώσει όλα τα χρήματα στην Καλαμάτα .Αλλά όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος « Ακόμα και η εξυπηρέτηση του Ναυπλίου δεν μπορεί να περπατήσει έστω και αν συνεργαστεί με το Άργος γιατί δεν φθάνει το πληθυσμιακό μέγεθος.Εμείς με το Λουτράκι το ξεπεράσαμε .Η Περιφέρεια όμως αποφάσισε να μην είμαστε μέσα.»

Ο moriasnews έχει σταθεί με αντικειμενικότητα απέναντι στην «διαμάχη» της Περιφέρειας και των 5 δημάρχων ασκώντας κριτική και στις δυο πλευρές, ανάλογα την επικαιρότητα . Αυτή την φορά ρωτάμε την περιφέρεια τι ακριβώς έχει συμβεί ;Χρήζει απάντησης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.Χρειάζονται και διευκρινήσεις από τον δήμο Κορινθίων.
Μπορεί να «κόβεται» παρά το γεγονός ότι πληροί τα κριτήρια επειδή βρίσκεται σε δυσμένεια λόγω της αντιδρασής του για το σχέδιο των απορριμμάτων ; Και το γράφουμε αυτό γιατί διαπιστώνουμε πως ετοιμάζονται για το ίδιο θέμα να αντιδράσουν και ο δήμος Σπάρτης και ο δήμος Τρίπολης.
Ο κ. Πνευματικός απευθυνόμενος στην μειοψηφία είπε « εάν θέλετε να αναδειχθεί ένας αγώνας έστω και εκ των υστέρων ,εμείς είμαστε θετικοί. Να καταγγείλουμε την Περιφέρεια γι αυτήν την πρακτική που ενώ ήμασταν έτοιμοι δεν προχωρήσαμε».

Τζενη Σουκαρά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.