Διαχειριστής

Η διακοπή της Ντίνας στο Γκιώνη και ο Ισθμός που «θα» μπει στο πρόγραμμα!

Η διακοπή της Ντίνας στο Γκιώνη και ο Ισθμός που «θα» μπει στο πρόγραμμα!
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Αναπτυξιακό συνέδριο Πελοποννήσου ημέρα πρώτη. Βρισκόμαστε στην συνεδρία με την Υπουργό Έλενα Κουντουρά όταν ο Δήμαρχος Γκιώνης ( Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων) ανεβαίνει στο βήμα για την τοποθέτηση και… τα αιτήματά του. Το πρώτο ζήτημα που θέτει είναι ο Ισθμός. «Δεν επιτρέπεται ο Ισθμός μετά από τόσα χρόνια ,δεύτερο σε επισκεψιμότητα σημείο μετά την Ακρόπολη να βρίσκεται σε αυτό το χάλι» πρόλαβε να πει ο Δήμαρχος πριν να θεωρήσει πως μπορεί και πρέπει να τον διακόψει η Συντονίστρια της συνεδρίας και αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου για να τον ενημερώσει πως « Είναι έτοιμο κύριε Δήμαρχε, θα μπει στο πρόγραμμα μας!»

«Εντάξει» απάντησε ο Δήμαρχος και πέρασε σε έτερα ζητήματα ωστόσο το ερώτημα που προκύπτει είναι : Δεν ήταν εξ αρχής στο πρόγραμμα της Περιφέρειας ο Ισθμός και ΘΑ μπει τώρα; Δεν ήταν μια από τις βασικές προτεραιότητες της περιφερειακής αρχής Τατούλη η «Πύλη της Πελοποννήσου» όπως από την ίδια την αρχή είχε χαρακτηριστεί;

Τώρα «θα μπει» κυρία Νικολάκου;

Το δεύτερο ερώτημα πάντως που προκύπτει αφορά την ατίδραση του Δημάρχου ο οποίος ικανοποιήθηκε με το «θα μπει», είπε ένα «εντάξει» και τέλος!
Τις λεπτομέρειες του τι θα μπει, τι θα γίνει, πως και πότε;

Στα ψιλά γράμματα; Εκτός κι αν ανακοινωθεί ετούτο το έργο στον στρατηγικό σχεδιασμό που πυρετωδώς ετοιμάζεται στην Εθνάρχου Μακαρίου…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.