Η διακοπή της Ντίνας στο Γκιώνη και ο Ισθμός που «θα» μπει στο πρόγραμμα!

59

Αναπτυξιακό συνέδριο Πελοποννήσου ημέρα πρώτη. Βρισκόμαστε στην συνεδρία με την Υπουργό Έλενα Κουντουρά όταν ο Δήμαρχος Γκιώνης ( Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων) ανεβαίνει στο βήμα για την τοποθέτηση και… τα αιτήματά του. Το πρώτο ζήτημα που θέτει είναι ο Ισθμός. «Δεν επιτρέπεται ο Ισθμός μετά από τόσα χρόνια ,δεύτερο σε επισκεψιμότητα σημείο μετά την Ακρόπολη να βρίσκεται σε αυτό το χάλι» πρόλαβε να πει ο Δήμαρχος πριν να θεωρήσει πως μπορεί και πρέπει να τον διακόψει η Συντονίστρια της συνεδρίας και αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου για να τον ενημερώσει πως « Είναι έτοιμο κύριε Δήμαρχε, θα μπει στο πρόγραμμα μας!»

«Εντάξει» απάντησε ο Δήμαρχος και πέρασε σε έτερα ζητήματα ωστόσο το ερώτημα που προκύπτει είναι : Δεν ήταν εξ αρχής στο πρόγραμμα της Περιφέρειας ο Ισθμός και ΘΑ μπει τώρα; Δεν ήταν μια από τις βασικές προτεραιότητες της περιφερειακής αρχής Τατούλη η «Πύλη της Πελοποννήσου» όπως από την ίδια την αρχή είχε χαρακτηριστεί;

Τώρα «θα μπει» κυρία Νικολάκου;

Το δεύτερο ερώτημα πάντως που προκύπτει αφορά την ατίδραση του Δημάρχου ο οποίος ικανοποιήθηκε με το «θα μπει», είπε ένα «εντάξει» και τέλος!
Τις λεπτομέρειες του τι θα μπει, τι θα γίνει, πως και πότε;

Στα ψιλά γράμματα; Εκτός κι αν ανακοινωθεί ετούτο το έργο στον στρατηγικό σχεδιασμό που πυρετωδώς ετοιμάζεται στην Εθνάρχου Μακαρίου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.