Η αντικατάσταση Κορδώση και η… περίεργη αποδοχή του Αλέκου!

956

Ζήτημα αντικατάστασης του ανεξάρτητου πλέον συμβούλου Χρήστου Κορδώση από τις επιτροπές και τα όργανα που εκπροσωπεί την μείζονα μειοψηφία ώστε αυτή να εκπροσωπείται όπως πρέπει εφ εξής, έθεσε η Δημοτική Σύμβουλος της “Συμμαχίας Πολιτών” Έρρικα Καραμαλίκη στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων και στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση.

Ο Δήμαρχος υποστήριξε πως δεν τίθεται ζήτημα αφού αφορά η εκπροσώπηση το σύνολο της μειοψηφίας και όχι την μείζονα για να αντικρούσει ο κ.Βασίλης Πανταζής σημειώνοντας πως πρόκειται για εκπροσώπηση της μείζονας μειοψηφίας σε επιτροπές όπως η Οικονομική αλλά και Ποιότητας Ζωής.

Για αρκετά λεπτά υπήρξε διάλογος και απόψεις αντικρουόμενες για να καταλήξουμε στην τοποθέτηση του κ.Χρήστου Κορδώση ο οποίος απουσίαζε μεν από την συνεδρίαση, την είχε όμως από την ανεξαρτητοποίηση του κιόλας κάνει στον Αλέξανδρο Πνευματικό. «Δεν θα έρχεται στις συνεδριάσεις για να μην δημιουργεί πρόβλημα μου έχει δηλώσει ο κ.Κορδωσης και είναι προς τιμήν του» είπε ο Δήμαρχος δημιουργώντας απορία για την αποδοχή από μέρους του μιας τέτοιας δήλωσης που σημαίνει την συνεχή απουσία ενός μέλους από σημαντικότατες για το δήμο επιτροπές! Διότι, καλώς έκανε ο κΚορδώσης και τοποθετήθηκε έτσι! Ο Δήμαρχος δεν θα έπρεπε να είχε θέσει ζήτημα αντικατάστασης ώστε οι επιτροπές να λειτουργούν όπως πρέπει;

Οι αντιδράσεις και κατοπιν αυτής της ενημέρωσης δεν κάμφθηκαν όπως ήταν αναμενόμενο  και κάπως έτσι ο Δήμαρχος ζήτησε από το Προεδρείο να δει το θέμα και να προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση του κ.Κορδώση από τις επιτροπές στις οποίες είχε τεθεί ως εκπρόσωπος της μείζονας μειοψηφίας.

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.