Η αλήθεια για τις άδειες των αθλητικών χώρων – Μεταξάς: Σε ισχύ έως και τον Οκτώβρη

774

Ανησυχία προκάλεσαν χθεσινά δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για αγώνες αθλητικών σωματείων της Κορίνθου οι οποίοι είναι στον αέρα,  έλλειψη αδείας λειτουργίας αθλητικών χώρων όπως το κλειστό της πόλης! Με ομάδες που αγωνίζονται στην Α1 του Βόλευ αλλά και την Β Εθνική του μπάσκετ , χρησιμοποιούν το ΔΑΚ Κορίνθου και υποχρεώσεις που ξεκινούν οσονούπω , η ανησυχία που ενέσκηψε ήταν απολύτως φυσιολογική. Ο Morias απευθύνθηκε στο ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων για την αλήθεια των πραγμάτων, συνομίλησε με τον Αντιπρόεδρο και υπεύθυνο των αθλητικών χώρων κ.Παναγιώτη Μεταξά και σας μεταφέρει τα όσα δήλωσε βάζοντας τα πράγματα στην αληθινή τους διάσταση. «Όλα τα γήπεδα έχουν άδεια λειτουργίας» θα πει ευθύς εξαρχής ο κ.Μεταξάς , δήλωση η οποία αναιρεί την αναφορά περί απουσίας τέτοιας επί της παρούσης. «Οι άδειες που  υπάρχουν σήμερα όμως έχουν ισχύ έως και τον Οκτώβριο μήνα» συμπληρώνει ο Αντιπρόεδρος ενημερώνοντας μας πως παλιότερα η ευθύνη της έκδοσης των αδειών ήταν της Περιφέρειας μέσα από μια επιτροπή την οποίαν συγκροτούσαν εκπρόσωποι εμπλεκομένων φορέων, τούτο ωστόσο έχει πλέον αλλάξει και η ευθύνη είναι των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κορινθίων!

Το ΚΕΠΑΠ, εν όψει της λήξης της ισχύς των αδειών έχει αποστείλει στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου τα απαραίτητα έγγραφα  για την έκδοση των νέων αδειών και την φιλοξενία των ομάδων και των αγώνων τους χωρίς πρόβλημα στις αθλητικές δομές του δήμου. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και κανείς δεν μπορεί να πει σήμερα πως οι ομάδες και οι αγώνες τους είναι στον αέρα, χωρίς να είναι προπέτης και χωρίς να του καταλογιστεί εμπάθεια!!!

Οι τεχνικές υπηρεσίες, υπάρχει η πεποίθηση τόσο στους πολίτες όσο και στις ομάδες,  πως στον μήνα που «τρέχει» θα προχωρήσουν στην έκδοση των αδειών και όλα θα κυλήσουν ομαλά , παρά τον όποιο φόρτο εργασίας μπορεί να έχουν!

Άλλωστε , όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και ο αθλητισμός πρέπει να είναι για μια πόλη, για μια δημοτική αρχή, για έναν δήμο, προτεραιότητα πόσο δε μάλλον όταν μιλάμε και για «μεγάλες κατηγορίες» όπως αυτές που αγωνίζονται και αυτή τη χρονιά η ΑΣΠ στο βόλευ και ο ΚΑΟΚ στο μπάσκετ.

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.