Η έκτακτη ανάγκη εκθέτει το δήμο Κορίνθου!

295

Την πεποίθησή του πως ο Δήμος Κορινθίων έχασε το στοίχημα της πρόληψης, μετά τα όσα συνέβησαν και στα όρια του από τον κυκλώνα «Ζορμπά», επανέλαβε στην διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ ο Βασίλης Νανόπουλος. «Το γεγονός ότι ο δήμος κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αποδεικνύει το μέγεθος των ζημιών που καταγράφονται και εδώ και αναιρούν βεβαίως τα όσα είπε ο κ.Πνευματικός περί περιορισμένων καταστροφών» σημείωσε ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» βάζοντας προτεραιότητες στις ενέργειες που εφ’ εξής πρέπει να γίνουν.

  • Η ολοκλήρωση της καταγραφής που έχει ξεκινήσει επείγει προκειμένου οι πληγέντες να αποζημιωθούν. Ο Βασίλης Νανόπουλος εντόπισε αδυναμία στο δήμο να ανταποκριθεί και πρότεινε την συνδρομή ιδιωτών.
  • Οι πολίτες να ενημερώσουν το δήμο για την ζημιά τους αφού δεν μπορούν οι υπηρεσίες αλλιώς να την γνωρίζουν
  • Να ανατεθούν τα έργα με απόφαση Οικονομικής Επιτροπής και όλη την προβλεπόμενη διαδικασία ώστε να υπάρχει Διαύγεια, Διαφάνεια και Αντικειμενικότητα

Ερωτηθείς  ο υποψήφιος Δήμαρχος για τα ρέματα, τον καθαρισμό τους και την αρμοδιότητα της περιφέρειας σημείωσε: «Η αρμοδιότητα πέρασε στην Περιφέρεια τον Αύγουστο. Έως τότε ο Δήμος τι είχε κάνει; Η μεγαλύτερη ευθύνη είναι δική του γιατί είχε και την αρμοδιότητα αλλά και τον χρόνο να παρέμβει αποτελεσματικά και να αποτρέψει τα όσα συνέβησαν εξαιτίας των ακάθαρτων ρεμάτων.»

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.