Ημερίδα για τη μελισσοκομία στην Τρίπολη

88
\r\n

\r\n

Ημερίδα για την μελισσοκομία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 10 το πρωί στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης. Την ημερίδα διοργανώνει η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας.

\r\n

Στη διάρκεια της ημερίδας θα αναλυθούν κατά σειρά τα παρακάτω θέματα:

\r\n

\r\n

Αποτελέσματα ερευνητικής δραστηριότητας Εργαστηρίου Μελισσοκομία ΑΠΘ από τον καθηγητή Ανδρέα Θρασυβούλου.

\r\n

Ασθένειες και εχθροί των μελισσών από τον αναπληρωτή καθηγητή Ηλία Παπαδόπουλο.

\r\n

Εθνικό πρόγραμμα ελέγχου καταλοίπων χημικών ουσιών (αντιμικροβιακοί παράγοντες, φυτοφάρμακα στο μέλι) από τον Φώτη Παντολέων, προϊστάμενο του Κτηνιατρικού Εργαστηρίου Τρίπολης.

\r\n

Πιλοτικό πρόγραμμα επιτήρησης απωλειών στις αποικίες των μελισσών. Νομοθεσία που διέπει τη χρήση κτηνιατρικών φαρμάκων στη μελισσοκομία από την Μαρία Αγαδάκου κτηνίατρο της Διεύθυνσης κτηνιατρικής Περιφέρειας Πελοποννήσου.

\r\n

Τυποποίηση μελιού- απαιτήσεις και διαδικασία αδειοδότησης, εξαγωγές από τον Γεώργιο Κόμητα κτηνίατρο της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Πελοποννήσου.

\r\n

Η μελισσοκομία, ζωτικός τομέας της αγροτικής οικονομίας από την Φρειδερίκη Γκουλιαδίτη γεωπόνος κέντρου Μελισσοκομίας ΠΑΣΕΓΕΣ.

\r\n

Γνωριμία με τον κόμπο (physocermes spp) της ελάτης από τον Ιωσήφ Παπαναστασίου Γεωπόνο του ΕΛΓΟ –ΔΗΜΗΤΡΑ

\r\n

Θα ακολουθήσει συζήτηση. Τον συντονισμό της εκδήλωσης και την όλη οργάνωση έχουν η Σοφία Σταματοπούλου, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Πελοποννήσου και ο Γεώργιος Τσιάμπας Γεωπόνος, επόπτης Κέντρου Μελισσοκομίας Πελοποννήσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.