“Ζωντανεύουν” 2 κλασσικές ειδικές για το Ράλλυ “Κ.Κυρίτση”

458

Κλένια και Χιλιομόδι είναι οι δυο “ειδικές” που θα τρέξουν οι συμμετέχοντες στο Ράλλυ Κορίνθου “Κ.Κυρίτση” το οποίο επιστρέφει μετά από 6 χρόνια και διεξάγεται το διήμερο 3 και 4 Νοεμβρίου. Το προγράμματα του αγώνα θα ξεκινήσει το Σάββατο 3 /11 15:30 με τον Έλεγχο εξακρίβωσης που θα γίνει στις εγκαταστάσεις την HATCAR Service A.E και το βράδυ στις 20:00 θα γίνει η Πανηγυρική εκκίνηση στον Πεζοδρόμο της Κολοκοτρώνη ( Πανεπιστήμιο). Την Κυριακή το πρωί το 1ο αυτοκίνητο θα ξεκινήσει από το Service Park, που θα είναι στο Korinthian Palace Catering, στις 9.30 για την Ε.Δ Κλένια . Όσοι δηλώσουν συμμετοχή από τις 15 έως τις 26 Οκτώβρη θα τρέξουν 71,04 αγωνιστικά χιλιόμετρα για το Πρωτάθλημα ή 47,36 χλμ για το Κύπελλο “ζωντανεύοντας” τις δυο κλασσικές ειδικές της Κορινθίας!

 

 Ε. Δ. 1, 3& 5 – Κλένια – 12.08 χλμ.

Περιγραφή:Η ειδική έγινε  για 1η φορά  το 2008 στο πρωτάθλημα (12ο Ράλλυ Κορίνθου) ,από τότε χρησιμοποιήθηκε και στο Ράλλυ Ακρόπολις. Τα πρώτα 7 χλμ είναι επίπεδα με  μέτριες εναλλαγές ανηφόρας – κατηφόρας, τα επόμενα 3 χλμ, είναι έντονα ανηφορικά με πολύ φαρδύ οδόστρωμα και τεράστιες ευθείες, ενώ στο τελείωμά της, που η ειδική γίνεται επίπεδη, τα αυτοκίνητα θα αγγίσουν την τελική τους ταχύτητα. Η ειδική έχει διαφορετική εκκίνηση από την ακροπολική και τελειώνει στο Στεφάνι. Στην συνέχεια έχουμε

ΕΔ 2,4,6 Χιλιομόδι  – 11.60 χλμ.

 Περιγραφή: Στενή γενικά σαν διαδρομή, γρήγορη στην αρχή μέσα στο δάσος, γίνεται τεχνική με “πονηρά” σημεία για τα υπόλοιπα χιλιόμετρα όπου και θα κάνει διαφορές. Μια πολύ τεχνική διαδρομή ανάμεσα στο Χιλιομόδι και τα Αθίκια.

Οι 2 διαδρομές θα γίνουν 3 φορές για τους συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημα( Ράλλυ Κορίνθου)  και 2 για τους συμμετέχοντες στο Κύπελλο & στα Ιστορικά ( Μαύρο Ρόδο)

Δείτε τους χάρτες των διαδρομών εδώ και τις αναγνωρίσεις εδω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.