“Εργαλειοθήκη” για μικρομεσαίες επιχειρήσεις – Εκσυγχρονισμός και Αναβάθμιση!

1554

Την δυνατότητα να εκσυγχρονίσουν και να αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις τους έχουν όσοι επιθυμούν να το κάνουν, μέσα από δυο νέα προγράμματα του ΕΠΑνΕΚ. Πρόκειται για τα προγράμματα «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις» & «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση», προγράμματα τα οποία παρουσιάστηκαν χθες στην Κοριθία και στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, προκαλώντας μεγάλο ενδιαφέρον και τούτο το απέδειξε η προσέλευση!

Τις δράσεις στο σύνολό τους αλλά και την πορεία των “ανοιχτών” προγραμμάτων «Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός” και “Επιχειρούμε Έξω» παρουσίασαν ο κ.Χρήστος Καρακάσης, προϊστάμενος της μονάδας Α3 της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης (ΕΥΔ) ΕΠΑΝΕΚ, η κυρία Μάγδα Πετροπούλου ,Διευθύντρια της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΔΕΠ) και τα στελέχη Σοφία Βισίλια, Αργυρώ Φαλαγγά , Λουκάς Σπηλιόπουλος και Άγγελος Σταυρόπουλος.

Στόχος είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικής θέσης των επιχειρήσεων στην αγορά με επενδύσεις στον εκσυγχρονισμό του παραγωγικού εξοπλισμού τους και στην πιστοποίηση των προϊόντων τους συνάμα όμως και με αναβάθμιση επιχειρησιακής οργάνωσης και λειτουργίας.

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να δουν τις βασικές προϋποθέσεις συμμέτοχης και επιπλέον πληροφορίες για τις δράσεις στο http://www.antagonistikotita.gr/ , στο www.diaxeiristiki.gr και στο www.korinthiacc.gr ή να επικοινωνήστε με το γραφείο της διαχειριστικής ευρωπαϊκών προγραμμάτων στο επιμελητήριο Κορινθίας στο 2741024464 (924).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.